Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha a megszokas miatt szakitott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a megszokas miatt szakitottam vele maradhatunk baratok?

Figyelt kérdés

O neki nagyon fajt de aztmondja konnyebb lenne ha baratok maradnank en szakitottam vele mert ugyereztem mar elmult a szerelem ennek ellenere neha elkezdek sirni normalis ez?es igazabol attol felek hogy elveszitem az eletembol megeri baratnak maradni?2 evig voltunk egyutt

17/F

#barátság #szakítás #egyuttmaradni
2015. jún. 27. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért szakítottál vele ha bőgsz? Nem lehet, hogy azért hiszed azt hogy elmúlt, mert már megszokottá vált?
2015. jún. 27. 10:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Mar sokszor nemvolt kedvem menni hozza meg ugyereztem csak megszokas,sokszor inkabb masokkal voltam szivesebben mint vele stb

De igyis nagyon faj hogy elveszitem es h massal latnam

2015. jún. 27. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Meg pl mar mas lanyokkal is lennek szivesen stb

Elso baratnom

2015. jún. 27. 10:29
 4/7 Pszt! ***** válasza:

Hány évig voltatok együtt, hogy megszokásról beszélsz bogaram? :D

Ez a maradjuk barátok, meg tökre olyan, mint a meghalt a kutyád, de megtarthatod...

24/N

2015. jún. 27. 11:08
 5/7 A kérdező kommentje:

2 evig

De nem szeretem de megis fajna elvesziteni ha baratok lennenk nem vesztenem el

2015. jún. 27. 11:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Ameddig ő nem lép túl a dolgon, addig ne nehezítsd meg a dolgát azzal, hogy barátok maradtok. Ha beszéltek, keresed őt, esetleg találkoztok, akkor nem fogja tudni feldolgozni. Barátommal "közösen" szakítottunk, azaz egyikünk sem érzett már semmi különöset a másik iránt. És még így sem jött össze ez a "barátok maradunk" terv. Persze jóban vagyunk, suliban beszélgettünk, néha írunk egymásnak, de ennyi. Nem kell haragban elválni, de igazán jó barátok max 1-2 év múlva lehettek, amikor már mind a ketten teljesen túllesztek a kapcsolaton.
2015. jún. 27. 11:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Es normalis hogyha az emlekeinkre gondolva sirok es a hasam nagyon bizsereg?par napja tortent meg
2015. jún. 27. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!