Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jol dontottem hogy szakitottam?
Figyelt kérdés
Baratnommel 2.5 eve voltam egyutt es mar volt hogy terveztem a szakitast mert sok problema vilt de megse birtam megtenni.Par napja szakitottam vele de elkezdtem sirni nemtudom miert ois termeszetesen es most par napja hianyzik is meg minden:/
De a kapcsolat mar nagyon nemvolt jo elment 3 hetre nem is hianyzott de most valahogy megis
Jo dontes volt?
O viszont barat akart maradni nemtudom hogy jo otlet e vagy csak megnehezitene a dolgot
2015. jún. 13. 20:39
1/1 anonim válasza:
Szerintem rosszul döntöttél. Változtatnotok kellett volna nem pedig szakítani. 2.5 évet nem lehet csak úgy eldobi. Értem miről beszélsz de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!