Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jol dontottem, hogy szakitottam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jol dontottem, hogy szakitottam?

Figyelt kérdés

4 eve szeretjuk egymast, ebbol 3 evet jartunk.

Haromszor volt szakitas a kapcsolatunkban, mind haromszor o futott utanam es konyorgott.

Az utolso szakitasunk masfel eve tortent akkor 3 honapig voltunk kulon mert ugy gondoltam veglegesen eldontottem, hogy itt a vege. Ez alatt volt masik baratom is, de ot ez sem erdekelte, mindig csak az a cel volt elotte, hogy mi ketten egy par legyunk.

Bekules utan jobb volt , mint valaha a kapcsolatunk.

Azonban szeptembertol elkezdtem dolgozni, ezzel nincs is gond mert a hazuktol 2 utcanyira volt a munkahelyem igy egyutt tudtunk lenni sokat, ugymond hozza koltoztem.

De ott kellett hagynom 3 honapja a munkahelyemet, egy masikra valtottam, nem volt mas valasztasom, ezzel egyutt haza is koltoztem.

Az elejen meg rendben volt minden bar voltak fura jelek, hogy valami nincs rendben de ugy gondoltuk, hogy egy hullamvolgy es ennyi.

Mindent megoldottunk eddig, de most valahogy keptelenseg a jelenlegi helyzetet.

Ritkultak a talalkozasok, bulizni kezdett el jarni, mivel en hetvegen is nagyreszt dolgozok.Heti 2 alkalom lett belole, elmaradoztak az olelesek, csokok , szeretlek stb.

Levizsgazott a honap kozepen es rogton o is munkaba allt.Azota keptelenseg vele birni, semmit nem akar megbeszelni, folyton vagy szerel szabad idejeben, vagy van valami.Azt igerte hetkozbe talalkozunk, es persze, hogy megint van valami dolga.

Pentek Szombat egyutt tudnank lenni, erre neki fontosabb a ceges buli. A szombat meg ketertelmu.

Bele faradtam, hogy hetek ota ez megy, es nagyon meg sem erolteti magat, hogy szabadidot forditson ram.

Regen meg suliba is innen jart, most pedig ... :/

Szakitottam vele mert ugy latom feleslegesen torom magam, ugy erzem mar nem vagyok fontos neki, es nem szeret... bar van bennem egy pici tuske, hogy csak ido kellene hozza lehet.

Jol tettem szerintetek, hogy szakitottam?

Ez nyomos indok hozza?

21 L F

2013. jún. 6. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen jól tetted!szerintem. mert ha vele maradsz akkor még rosszabb lenne így lessz jó ha szeret idő kell és vissza jön.
2013. jún. 6. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha már a kapcsolat közben is többször szakítottatok, annak már egy jelnek kellett volna lennie, hogy valami tényleg nem működik köztetek. Szerintem jól döntöttél. Azok alapján, amit leírtál, valószínűleg már nem szeret (annyira), mert ha valóban fontos lennél neki, veled akarna lenni, és nem máshol (bulik stb.).

22L

2013. jún. 6. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy a döntésed helyességét te tudod eldönteni, azt, hogy mi mit tettünk volna az egy egyéni vélemény. Alapvetően, ahogy leírtad én azt gondolom szimpla elhidegülésről van szó. Akkora már nem lehet ez a szerelem mindkét részről ha hónapokra szakítottatok új párt kerestetek. Sőt szerintem ahogy leírtad, hogy ő futott utánad állandóan és, hogy neked volt utána elég hamar új barátod, szerintem mindent elárul. Te nem vagy szerelmes maximum társfüggő, csak sok ember ezt keveri. Azt már szerintem felesleges kifejteni, hogy az ő elégedetlenségével szerintem nem is foglalkoztál. Továbbá a kapcsolat elhidegüléséért őt tette felelőssé pedig ahogy leírtad inkább a te döntésed volt veszni hagyni.
2013. jún. 6. 10:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Jól tetted!! (tapasztalat)
2013. jún. 6. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!