Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 12éves vagyok a barátom 11 és szerintetek gáz? A fiú érettebb mint én már 2éve járunk elég zűrös mert néha teljesen elfeledkezik rólam. Már egyszer szakítottam vele. Még első csók se volt meg semmi annyi volt h szilveszterkor együtt aludtunk.
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 05:54
1/5 anonim válasza:
Nem gáz, az a gáz, hogy ő elfeledkezik rólad.
És egyáltalán nem baj, ha 12 évesen még nem csókolóztál. :)
2/5 anonim válasza:
Az inkább gáz hogy 11-12 évesek vagytok... Mai fiatalok
.
20/f
3/5 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rossz. Majd később, jó emlékképként gondolsz vissza erre a dologra is. Szerintem aranyos dolog.
4/5 anonim válasza:
Mai fiatalok így meg úgy, de régebben ebben a korban a lányok már férjhez mentek, szültek és az volt a gáz ha nem.
5/5 anonim válasza:
Gratulálok. Ráértek csajozni-pasizni 16-17 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!