Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az, hogy nagyon igényes és szép lányoknak kövér és/vagy a lányhoz képest sokkal csúnyább barátja van?
Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 23:40
1/14 anonim válasza:
Szépség szubjektív, az a csúnya pasi meg lehet, hogy minden téren többet nyújt mint valami szépfiú. Sok lánynak amúgy nem számít annyira a külső, mint a legtöbb fiúnak, csak ezt nehezen dolgozzák fel azok, akik még jóképűként, kisportoltan sem tudnak csajt találni, mert belül semmit sem érnek.
3/14 anonim válasza:
Kis féltékeny vagy mi?😂nem tudom amugy.nekem 3 duci és egy egyenesen köver haveromnak fullos csajaik vannak🤷♂️
4/14 anonim válasza:
Egyrészt a szépség relatív, másrészt a külső nem minden.:)
5/14 anonim válasza:
Ahogy a többiek már leírták! A külső nem minden!
a "kémia" nem a külsőtől függően működik két ember között...
6/14 anonim válasza:
csúnyát írok.Vannak lány típusok akiket jó ruházattal,programok megfizetésével pl: Kocsma, kaja és szép lakással meglehet venni.
7/14 anonim válasza:
Vállalkozók gyerekei azok a fiúk. Elhízott, vastag tokája van, igénytelen(márkás ruhák vannak) de hordja a lányt nyaralni fizeti programokat, suliba autoval viszi és hozza, meglepik, kajáztatás, heti vásárolgatás stb.
8/14 anonim válasza:
Mi férfiak sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a külsőre, mint a lányok. Nem azt mondom, hogy nekik egyáltalán nem fontos, de nem úgy működnek, mint mi, hogy egy mellnek a pusza látványa felizgat minket. Nekik ha mutatsz egy férfi testrészt, arra valószínűleg nem fog önmagában felizgulni.
9/14 anonim válasza:
Azok, akik azt irták, h a penz miatt... en es a barátom fel eve vagyunk egyutt, en vekony, magas, masok szerint szep lany vagyok, a baratom kisse dagi, nem is illik ra az altalanos "ideal" nagyon, mikor eloszor lattam nekem se tetszett kicsit se... ja es a csaladja nincs valami jo anyagi helyzetben jelenleg... szoval azert van olyan, akinek a belso szamit igazan :D
10/14 anonim válasza:
Csak a szívével lát igazán jól az ember
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!