Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogos, hogy szakított velem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy szakított velem a pasim, mert kövér vagyok? (17/L)

Figyelt kérdés
Képet privátban tudok küldeni.

máj. 7. 11:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
91%
#40 a szexuális vonzalom eltűnése/gyengülése nem lemondás? :DD Te hol élsz?
máj. 7. 15:02
 42/104 A kérdező kommentje:
39: én jól éreztem magam a kapcsolatban és elengedtem magam, azért lett 15 kiló a vége
máj. 7. 15:03
 43/104 anonim ***** válasza:
100%

De miért akarsz hízni? Tudom, hogy nem fog tetszeni, amit írok, de nem áll jól. És ha tovább hízol, nem is egészséges. Ha nem egészségügyi ok áll a háttérben, hanem a mozgáshiány és a megállás nélküli zabálás, akkor valahol érthető.

Mindenkinek van ideálja, ilyenek vagyunk. Szerintem amit te cukkolásnak véltél, az az volt, hogy csóri hülyegyerek nem akart megbántani, de nem tudta, hogy mondja el, hogy x év alatt 15 kiló plusz nagyon nem áll jól...

máj. 7. 15:04
 44/104 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem jogos. Én úgy tartom hogy a fizikai megjelenés szoros kapcsolatban áll a belsővel. Nyilván nem olyanokra gondolok mint a magasság amin nem tudsz változtatni, de a súly az például pont egy olyan dolog amin az emberek 99,9%-a tud faragni még akkor is, ha a kövér emberek általában genetikára hivatkoznak. Igen, valóban genetika hogy valakinek egyszerűbb a fogyás, valaki meg eszik egy túrórudit és felugrik +5 kiló, de ha kalóriadeficitben vagy, akkor fogyni fogsz akármilyen a genetikád. Nagyon nagyon kevés olyan ember van, aki valóban nem tud fogyni és betegség miatt túlsúlyos, ez a genetikára hivatkozás szinte mindig csak egy kifogás. A leírásod alapján ő előre szólt hogy neki fontos hogy olyan párja legyen akinek ugyan azok a céljai az életben. Ez a "ha szeret, akkor elfogad úgy ahogy vagyok" meg szerintem egy nagy baromság. Amikor összejöttetek még nem voltál elhízva. Ő egy olyan lányba szeretett bele aki dolgozott a külsejéért, most meg elengedted magad. Akkor elég paraszt dolog lett volna, ha minden szó nélkül csak szakít, de itt nem erről van szó. Ha elmúlik a fizikai vonzalom, akkor bármilyen jó lehet a személyiséged, ígyis-úgyis szakítani fog. Az meg már a te döntésed hogy leteszed a nassokat és elmész mozogni valamit, vagy elhagyod magad és elhízol. Keresztül mentem ezen én is a barátnőmmel amikor ő kezdte elengedni magát. Stresszes időszakon ment át, úgyhogy nem b*sztattam miatta hogy járjon el edzőterembe, de cserébe elvittem nyaralni és napi 20-25 kilómétereket lesétáltam vele, ha randira mentünk akkor is csak olyan helyre ahol mozogni kell. Aztán előbb-utóbb belátta hogy tényleg nagyon lecsúszott és elhanyagolta az egészségét, és végül magától ment vissza edzeni. De ehhez az kell hogy felismerd hogy a probléma veled van, te ezt nem vagy hajlandó belátni. Ha meg jó így neked, ám legyen, szíved joga hogy mennyit sportolsz, miket eszel. Viszont nem várhatod el mástól hogy tapsikoljon hozzá. Ha az exednek ez az életvitel ellentétes az értékrendjével, akkor jogosan szakít.
 45/104 anonim ***** válasza:
88%

"én jól éreztem magam a kapcsolatban"

És ő? Vagy az nem számít?

46/104 anonim ***** válasza:
89%
Pasi vagyok.Volt olyan kapcsolatom,ami azért ért véget,mert a nő elhízott.Én undorodom a kövérségtől.Mikor már egy éve nem volt köztünk testi kapcsolat,nem volt értelme folytatni.Sz@rok én a belső értékekre,ha utálok hozzáérni a másikhoz.
máj. 7. 15:08
 47/104 A kérdező kommentje:
És ha én így jobban tetszem magamnak? Ha jobban érzem magam a bőrömben?
máj. 7. 15:09
 48/104 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keress valakit, akinek így tetszel...
máj. 7. 15:11
 49/104 anonim ***** válasza:
95%

"És ha én így jobban tetszem magamnak? Ha jobban érzem magam a bőrömben?"

Az nagyon jó, csak nem kell megsértődni, ha másnak nem tetszel így

máj. 7. 15:13
 50/104 anonim ***** válasza:
89%

#47 Nagyon örülök hogy jobban tetszel így magadnak, de ez nem rólad szól, mivel nem te jársz saját magaddal. A volt barátodnak nem tetszik az új külsőd, nem fogod tudni ráerőszakolni hogy márpedig te gyönyörű vagy.

Az meg hogy jobban érzed magad a bőrödben egy elég erős hazugság, már ne is haragudj. Nem láttam a képedet, de a világon nincs olyan aki szeret kövér lenni. Ez csak egy védelmi mechanizmus hogy megbirkózz a tudattal hogy valóban elhíztál. Kinek lenne jó érzés leizzadni egy kis sétától, vagy képtelennek lenni elmenni túrázni vagy városnézni anélkül hogy 10 percenként kifulladjon? Az edzőteremben nagyon sok olyan emberrel beszéltem akik világ életükben kövérek voltak és ők is így voltak vele hogy jól érzik magukat a bőrükben. Aztán lefogytak és rájöttek hogy mennyi mindent szalasztottak el az életben a súlyuk miatt. Én nem nézem le a kövér embereket, elfogadom ha valaki így éli az életét. Viszont amikor ilyet mondanak hogy így érzik jól magukat, azt nem tudom elhinni. Nem találkoztam még olyan emberrel aki fittből lett kövér és valóban boldogabb.

máj. 7. 15:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!