Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Teltebb lányok visszautasítóbb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb lányok visszautasítóbbak vékonyabb srácokkal?

Figyelt kérdés
Valahogy úgy érzem hogy nagyobb, teltebb lányok nem szívesen randiznak véknyabb srácokkal. Tapasztalatok?

2022. dec. 4. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
dont fos, nem ez számít
2022. dec. 4. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
Mivel kövérebbnek tűnnek mellettük. :-D
2022. dec. 4. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Persze, hogy jobban szeretjük, ha a pasi nagyobb darab mint mi. De minden telt lány hamar rájön, hogy a dagi srácoknak csak a ványadt csajok kellenek, szóval nem marad más, mint a vékony pasik.
2022. dec. 4. 14:13
 4/9 anonim válasza:
100%
Én pl. a hasonló alkatú férfiakat kedvelem. De ha magasabb, mint én és nem egy deszka, hanem normál alkatú, akkor nem szoktam ezen fennakadni.
2022. dec. 4. 18:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Leszögezném hogy a "vékony" szó nem csak egy konkrét testalkatot takar. Vékonyból is van sok féle.
2022. dec. 4. 22:03
 6/9 anonim válasza:
100%

Én pont hogy a nagyobb pasikat nem annyira szeretem. Az óriási izmos vagy húsos férfiak nem jönnek be. Az esetem az izmos, nem túl vékony, de nem is nagyon nagy férfi, viszont a vékonnyal sincs problémám.

Egyébként szerintem a teltebb lányok azért lehetnek visszautasítóbbak, magamból kiindulva, mert nincs annyi önbizalmunk. Lehet pont az ellenkezőjét gondolnák, de velem így van. Félek attól, hogy majd kevesebbnek tartanak, hogy csak "ilyet" tudtam szerezni, hogy engem is csúnyábbnak tartanak majd, ha egymás mellett leszünk. Nem csak a tökéletes, amit elfogadok, de ha valaki már észrevehetően nem túl helyes, vele visszautasítóbb vagyok. Tudom, ez hülyeség, és változtatni kéne, a személyiség sokkal fontosabb. Nem is átgondoltan csinálom, csak észrevettem ezt magamon. És megpróbálok rajta változtatni, és a saját önbizalmamat is próbálom erősíteni.

2022. dec. 13. 16:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem csak félnek a csalódástól. Márakinek ez az alkat jön be. Úgy duplán nehéz. :D

N

2022. dec. 22. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

Én átlag testalkatú vagyok, inkább a vékonyabb. Számomra taszító, ha egy fiúnak vékonyabb a bokája, mint az én csuklóm (pedig azt én is könnyen körbeérem)

Általában mindenki a saját testalkatához hasonló személyt keres. Nekem a fiú lehet picit teltebb, vagy minimálisan izmos, de ne legyen kilókban kevesebb, mint én

2022. dec. 26. 08:41
 9/9 NTBS ***** válasza:
Nem. Sok duci barátnőm volt, pedig max. átlag vagyok.
2022. dec. 26. 08:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!