Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy szakított velem a pasim, mert kövér vagyok? (17/L)
Figyelt kérdés
Képet privátban tudok küldeni.máj. 7. 11:43
71/104 anonim válasza:
Drágám, ha most 86 kiló vagy, akkor közel 25-öt híztál. Azért nem mindegy.
72/104 anonim válasza:
Mindenkinek mindig joga van szakítani.
73/104 anonim válasza:
Van egy könyv az elhízás pszichológiájáról, nem olyan nagy szám, de hátha
74/104 anonim válasza:
Valszeg azért eszel túl sokat, mert ezzel valami lelki bajodat, hiányérzetedet akarod gyógyítani. Ez így kicsit rabság, tehát magad miatt, a te életed jobbá tétele miatt is kéne ezzel kicsit foglalkoznod, pl. mikor jön rád az evés? Nem könnyű, én is függő vagyok.
75/104 gabor49 válasza:
jogos nem szereti a kövér csajokat le kéne fogyni
76/104 anonim válasza:
Lehet lepontozni de szerintem nettó szánalmas azért kérdést kiirni, hogy fújoljunk az exedre, hogy nem volt hajlandó elfogadni hogy elhiztal. Annyira utálom ezt a mai pc világot, hogy baszdmeg nem lehet kimondani, hogy hiába szeretlek,nem áll fel rád/nem tudok benedvesedni, akkor bizony azt a kapcsolatot megette a fene. Nem tudom ezen mit lehet szépíteni. mindenkinek értsd MINDENKINEK fontos hogy külsőleg is vonzódjon a partneréhez. Hiába jössz ide hisztizni, nincs igazad. Jogosan szakitott. Szólt is előre
77/104 anonim válasza:
Kép nélkül mondom, hogy ez bizony súlyos elhízás, ráadásul nagyon rövid idő alatt.
A fiú így már nem vonzódott hozzád, hát szakított. Te se lennél együtt olyannal, akinek a testéhez nem tudsz vonzódni. Ha te nem akarsz lefogyni, szíved joga (bár roppant egészségtelen), de akkor keress olyat, akinek nem probléma ez a súly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!