Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem vagy poligám kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagy poligám kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én csak az előnyét látom. Minek egy partnernél leragadni, ha egyszerre több ember társaságát élvezed. Cipőből sem egyet viselsz, hanem többet. Nem látom értelmét egy fickóval járni, ha élvezhetem több pasi társaságát. A szex, a programok, az anyagi támogatás jobb ha több forrásból érkezik. 17 éves vagyok és lány. Várom a véleményeteket.

2022. jan. 14. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Brutális. Nem tudom eldönteni. Néha teljesen hihetően gold digger, de van amikor értelmesen ír.

Vagy személyiséghasadásos gold digger, vagy egy troll aki jól nyomja.

Egy biztos: nem normális! :D

2022. febr. 9. 17:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!