Mi az az egetverően nagy probléma az europid poligám kapcsolatokkal? Nem házasság, csak két-három nő egy fedél alatt élése a férfivel. Sok helyen olvasható, hogy előjön bennük a nők önérzete, féltékenykedése, stb.
Lehet a férfi valóban őszintén és egyformán szerti őket.
Lehet, hogy így (még anyagilag is!) nagyon szép, kellemes, nyugodt életet tud biztosítani számukra.
(Nem éltem poligám kapcsolatban, nem védeni akarom, csak érdekel. ^_^ Meg az is, hogy mi ez a nagy elutasítási hullám ellene? A melegek együtt lehetnek (gyerekeket nevelhetnek?!), a monogám kapcsolatokban rendre ott lesz előbb-utóbb irgalmatlanul sok helyen a szerető (mindkét oldalon!), de a poligám együtt élés az baj. Ezt nem értem... Ennyi csupán. ^_^)
Ja és a végére csak Neked:
^_^
A többieknek pedig:
"Mi az az egetverően nagy probléma az europid poligám kapcsolatokkal? Nem házasság, csak két-három nő egy fedél alatt élése a férfivel. Sok helyen olvasható, hogy előjön bennük a nők önérzete, féltékenykedése, stb.
Lehet a férfi valóban őszintén és egyformán szerti őket.
Lehet, hogy így (még anyagilag is!) nagyon szép, kellemes, nyugodt életet tud biztosítani számukra.
(Nem éltem poligám kapcsolatban, nem védeni akarom, csak érdekel. ^_^)
"A monogám kapcsolatokban rendre ott lesz előbb-utóbb irgalmatlanul sok helyen a szerető (mindkét oldalon)."
Ezzel azt akartam észrevetetni, hogy valójában most sincs (tényleg nagyon) sok helyen monogámia! (Tisztelet a kivételeknek.) De azért ellene vannak. :D
Szerintem kicsit túlhajtod a dolgot.
Egyáltalán nincs mindenhol szerető... sőt: nem is mindenki szeretné, hogy legyen.
Viszont van egy érdekes dolog. Elég sok poligám társadalom létezett az idő folyamán, és egyben mind megegyeztek: fejlődés az aztán nem nagyon volt ott.
Ugyanis egy férfit csak és kizárólag a SAJÁT gyerekei érdekében lehet rávenni, hogy minden áldott nap 20 órát dolgozzon, mint egy ökör. Ugyanígy a fejlesztők, feltalálók, stb: - mindenki a SAJÁT családja előrejutását nézi.
A poligám társadalmakban nagyon szeretik a gyerekeket, de ott nagy nyugalom van, nem munka.
Persze, hogy nincs mindenhol, akkor ott van válás tízévente. Lehet kicsit sokat is mondtam, legyen öt. A gyerek meg inkább szétválasztja őket, ahelyett, hogy összetartaná. Micsoda emberek vannak...
Ötven százaléka a monogám házasságoknak már bizonyítottan szétmegy. Ez elborzaszt!
Ebből (és a természetellenesekből - a melegekből) kifolyólag indítottam a fentebb olvasható kérdést, és annak bő leírását.
A gyermekek iránti odaadó, szívélyes szeretetet a poligamistáknál (rendben, hogy mormonéknál nincs feljődés, de ez azért mégiscsak nagyon kedves és pozítiv! ^_^) ugye előnyként említetted?
Már megint te vagy az??
Vajon mi vele a baj? Próbáld már ki. Legalábbis én ezt nem tudnám elviselni, számomra ez egy undorító, beteges dolog. Szerintem a szerelem két személyről kellene, hogy szóljon, nem többről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!