Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagy poligám kapcsolatban?
Összegezzük. Aki a kérdező (azaz egy troll) ellen van az:
- Fideszes
- Konzervatív
- Beszűkült látókörű
- Csóró
- Hülye
- Priviben nyomuló
- Ismerkedni vágyó
- Instagram címekért könyörgő - személy.
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne etessük a trollt! (Instagram és Tiktok nevekért pedig ne írjatok neki priviket, mert a végén még ideges lesz.)
Lol.
Eleve, ehhez mi köze van a Fidesznek?
Senkit nem érdekel, hogy Te kivel mit csinálsz, tök sok ember elfogadó. Nyilván vannak, akik nem...ahogy te sem.
Aztán a kérdés eleve az volt, hogy mi miért nem vagyunk olyan kapcsolatban, erre is lett válaszolva.
Kit érdekel, hogy vannak előnyei ha én nem akarok olyan kapcsolatban lenni?
És végül te nem ajándékokat kapsz, te elakarod tartatni magad, a kettő ég és Föld.
"Argumentum ad populum"
"victimless crime"
"stay-at-home mom"
Kérlek linkelnéd a 'Hogyan tűnjek okosnak'-típusú weboldalt, melyet használsz?
Rajtad az sem segít ha linkelem. Ne reménykedj.
Olyan butusok vagytok, hogy trollnak gondoljátok azt aki mást gondol mint a többség által elfogadott maradi baromság. Pár értelmes választól eltekintve, csak azt sikerült jobban megéretni miért nyer újra és újra a kormányzó párt.
Én írtam többször kedves kérdező, hogy haláli a kérdésed, de egyet nem értek.
Ennek mi a köze a Fideszhez?
#56 Annyira átlátszó, amiket írsz. Azért nem mered belinkelni, mert egy az egyben kimásoltad, és tök égő lenne.
Azt gondoljuk trollnak, aki az is, te pedig az vagy. Ilyen egyszerű.
Remélem, hogy troll.
Végigolvastad? 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!