Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem vagy poligám kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagy poligám kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én csak az előnyét látom. Minek egy partnernél leragadni, ha egyszerre több ember társaságát élvezed. Cipőből sem egyet viselsz, hanem többet. Nem látom értelmét egy fickóval járni, ha élvezhetem több pasi társaságát. A szex, a programok, az anyagi támogatás jobb ha több forrásból érkezik. 17 éves vagyok és lány. Várom a véleményeteket.

2022. jan. 14. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
100%
Haláli
2022. jan. 16. 00:17
 42/61 A kérdező kommentje:

Hiába probálkozol az ismerkedős üzenetekkel, nem adom meg a tiktokom vagy az instám. Ahogy írtam: offos.

A többieknek, meg ksözi a válaszokat. nem csalódttam, fideszes mentalitás nagyon durván jeéen van. ha egy nő tudja mit akar, szabaelvű akkor egyből ribi. inkább a konyhában lenne a helyem, int hogy élvezzem az anyagi témogatást és a figyelmet? ahaaa. ezt inkabb meghagyom nektek. churchill

2022. jan. 16. 08:40
 43/61 A kérdező kommentje:

nyelvtan zseni úr ezt írta:

( Ponttal a végén, mert ugye olyan intelligens vagy)

legútobb amikor csekkoltam, nem kell szóköz a zárójel elé te mta profreszor. inkább menj és szavazz le a fidesz-kdnpre, ha ilyen okos vagy. én meg évezem az életet addig is. ksözi!

2022. jan. 16. 08:42
 44/61 anonim ***** válasza:
100%
"Hiába probálkozol az ismerkedős üzenetekkel, nem adom meg a tiktokom vagy az instám. Ahogy írtam: offos." - Nem tudsz már mit írni kifogásként, hogy miért nem válaszolsz a privimre.😂 Kétszer küldtem el a "Troll" tárggyal megírt üzenetemet, de nyilván nem fogsz válaszolni, mert gyáva vagy. Ez van. Légyszíves fejezd be a trollkodást, mert senki nem kíváncsi rád!
2022. jan. 16. 08:49
 45/61 anonim ***** válasza:
100%
Ahhhhh de jól szórakozommmm
2022. jan. 16. 11:19
 46/61 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerintem gyerekes még viccnek is? Xd
2022. jan. 16. 12:27
 47/61 anonim ***** válasza:
100%

Mármint vannak a vicces troll kérdések, azok jók is.

Meg vannak az ilyenek.

2022. jan. 16. 12:28
 48/61 anonim ***** válasza:
100%

Viccesnek nem vicces, de valljátok be, jól csinálja.

Nem véletlen van már 48 válasz az enyémmel együtt :DDD

Írhatok neked, kérdező?

Okosan csinálod, nem vagy hülye egyáltalán

2022. jan. 16. 12:55
 49/61 anonim ***** válasza:
100%

De mit csinál jól? Ez gyk. Elég feltenni olyan kérdést vagy akár bele írni olyan szót, amit az emberek nagy része elítél és már lesz egy csomó válasz. Tehát.... Na meg ezzel mi haszna is van?

Ha pénzt kap érte ok. Na de így csak hülyeség.

2022. jan. 16. 13:21
 50/61 A kérdező kommentje:

"Az emberek nagy része elítéli a poligámiát." Ezzel az érvel két gond"van:

1) Argumentum ad populum, azért mert valamit sokan igaznak gondolnak, nem lesz az. Csak mert a földet laposnak hitték a középkorban, nem volt az.

2) John Stuart Mill által használt "többségi vélemény terror" típusú érvelés. Mi van akkor ha többség szerint helytelen piros színű pólót viselni? Nem ártok senkinek vele, nincs áldozata (victimless crime) mégsem szabad?

17 évesen vagyok olyan idős, hogy megértsem mi a jó számomra. A poliamor / poligám kapcsolatok, csomó előnnyel járnak. Például:

- több ember társaságát élvezheted

- több ember életében vehetsz részt

- több kalandban lehet részed

- több érzelmi / anyagi támogatást kapsz (Mielőtt a Fidesz-KDNP arcok bekattanak: igen, anyagi támogatás elfogadni tök oké. Ha egy család kontextusában a kenyérkereső és stay-at-home mom felfogás rendben van, akkor egy párkapcsolatban sincs gond az ajándékok elfogadásával.)

Az ismerkedős privát üzenetektől kímélj meg kérlek, nem akarom elküldeni a TikTok fiókom, hiába erőlködsz.

2022. jan. 16. 15:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!