Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem vagy poligám kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagy poligám kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én csak az előnyét látom. Minek egy partnernél leragadni, ha egyszerre több ember társaságát élvezed. Cipőből sem egyet viselsz, hanem többet. Nem látom értelmét egy fickóval járni, ha élvezhetem több pasi társaságát. A szex, a programok, az anyagi támogatás jobb ha több forrásból érkezik. 17 éves vagyok és lány. Várom a véleményeteket.

2022. jan. 14. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
80%
Az a baj, hogy kamu, nem kamu a valóságban is vannak ilyen agyhalottak xd
2022. jan. 15. 18:49
 32/61 A kérdező kommentje:
Ne személyeskedjetek, hanem érveljetek. Mi a gond azzal, ha egy fiatal lány elvárja, hogy a pasija jó anyagi helyzetben legyen? Talán gond, ha nem a Meki diákmunkás pasik jönnek be? A pénz bizony jele annak, hogy valaki sikeres. Ha neked nincs, akkor az sokat elmond rólad...
2022. jan. 15. 21:15
 33/61 anonim ***** válasza:
0%

szerintem sem ok ha leragadsz egy nőnél

kell a változatosság

amíg fiatal az ember addik kell élvezni az életet majd ha 30-as leszek akkor megálapodok addig is minek

16/F

2022. jan. 15. 21:25
 34/61 anonim ***** válasza:
100%

Jól csinalja a kérdező.

Ilyen troll kérdést még nem láttam.

Ha lehetne kérdésre szavazni, menne a zold kéz.

Zseniális

2022. jan. 15. 21:28
 35/61 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen a kérdező egy privát üzire sem válaszol, hiszen egyből kiderülne, hogy nem lány, hanem egy férfi troll.
2022. jan. 15. 22:43
 36/61 A kérdező kommentje:
A kellemetlen, ismerkedős üzenetekre amiket kapok miért kellene válsazolni? Te vagy az aki ismerkedni probál nyomi módszerekkel? Uhh...
2022. jan. 15. 23:07
 37/61 anonim ***** válasza:
100%
#36 Nem. Azzal írtam rád, hogy egy troll vagy és hogy nem vicces, amit csinálsz.
2022. jan. 15. 23:17
 38/61 A kérdező kommentje:
Ilyen nem jött, de ismerkedős az igen. Most vallottad be, hogy mi közben publikba savazol, dmben meg jön az ismerkedés. Gratula! 🙀 Ezek után nem küldök neked semmilyen instát, ne is kérd újra.
2022. jan. 15. 23:22
 39/61 anonim ***** válasza:
100%
#38 Rendben. Akkor most szépen kimásolom az elküldött üzikből azt, amit neked írtam és elküldöm újra. Hiába játszod a hülyét, nagyon szánalmas vagy.
2022. jan. 15. 23:29
 40/61 anonim ***** válasza:
100%

"Ne személyeskedjetek, hanem érveljetek." ( Ponttal a végén, mert ugye olyan intelligens vagy)

Szerintem a 23-as válaszomban elég jól kifejtettem, mit gondolok. Annak ellenére időt szántam rád, hogy meggyőződésem, ez egy troll kérdés.

2022. jan. 15. 23:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!