Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagy poligám kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Én csak az előnyét látom. Minek egy partnernél leragadni, ha egyszerre több ember társaságát élvezed. Cipőből sem egyet viselsz, hanem többet. Nem látom értelmét egy fickóval járni, ha élvezhetem több pasi társaságát. A szex, a programok, az anyagi támogatás jobb ha több forrásból érkezik. 17 éves vagyok és lány. Várom a véleményeteket.2022. jan. 14. 16:42
11/61 anonim válasza:
16 meg 17 évesen még az egyenleteket kéne cserélni😂. Azt meg 17 évesen anyagi támogast akarsz kommentre sem méltó. Amúgy meg mit érdekel téged ki kivel mit csinál? Valakinek csak egy pár kell meg vannak a különlegesek mint te. Amíg minden félnek oké a nyílt / zárt kapcsolat addig szerintem nincs egyikkel se baj.
12/61 anonim válasza:
Ja azt meg úgy itthagyom ,hogy a ti felfogásotokkal kihalna az emberiség vagy ha nem akkor mindenki tört csonka családokban nőne fel. Ti sem léteznétek unalmas házasságok nélkül👌🏻👌🏻. Vagy lehet csonka családba éltek azért gondoljátok így😂
13/61 anonim válasza:
Szeretem a változatosságot, de a barátomat is. És ha őt szeretem, szerelmes is vagyok, akkor nekem nem kell nála több.
Elég fekete-fehérek a választási lehetőségek.
Én elfogadom a másik szexualítását, életformáját, fordítva is ezt várom. Attól, hogy valaki monogám nem lesz unalmas is.
14/61 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy ilyen szűklátókörű, nyerspolgárok használják az oldalt. Mi van abban, ha a pasim / pasik támogatnak engem 17 évesen? Miért kellene nemet mondanom egy Zara pulcsira, iPhone töltőre, vacsi meghívásra, vagy egy ELF barra? Ha nektek jó a csóró pasi, akkor maradjatok azzal. Gondolom a Suzuki-val elrobogni az egyik faluból a másika nagyon izgalmas lehet... Köszi, én inkább maradok a LUXUS életnél!
2022. jan. 14. 19:36
15/61 anonim válasza:
😅
küldtem üziben az instám. jó arcnak tűnsz.
"Ti sem léteznétek unalmas házasságok nélkül" - ezen besírtam. te biosz órán hol voltál? szerinted csak akkor lehet reprodukálódni, ha házas vagy? hamar csődbe menne az összes koton cég.
te kdnps! megy a keserű narancs fidesz bérenc!
16/61 anonim válasza:
Neked is biztos jó lehet ladával szaguldani. Csak te az udvaron teszed a füves hapsiddal. (:
17/61 anonim válasza:
Csak akkor vagyok kapcsolatban, ha szerelmes vagyok, szerelmes pedig csak egy emberbe tudok lenni (mint mindenki más), ezért nem kívánom más lányok társaságát.
18/61 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy kamu a kérdés. De ha nem, na ott már vannak gondok. És nem, nem azzal, hogy ilyen életet szeretnél élni, pont leszarja mindenki szerintem. A baj az, hogy ezt állítod be normálisnak.
19/61 anonim válasza:
#14 Nem poligám kapcsolatban vagy, hanem a haszonélvezője annak, hogy bejössz a pasiknak. A kettő picit eltér. Érdekből vagy velük, kihasználod a támogatásukat. Az tetszik, hogy kapsz valamit tőlük, de valószínüleg te sem mennél bele ilyenbe, ha senkitől sem kapnál semmilyen támogatást.
20/61 A kérdező kommentje:
Igen, fontos számomra, hogy a másik félnek milye van és mit hajlandó adni. Igen, nem ismerkedek csórókkal, meghagyom másnak. Ahogy spar parizert sem eszek, egyék azok akinek nem jut másra. Ha neked megfelelő a BKV randi, akkor legyen. Nekem ismerkedési elv: nem ülők be olyan kocsiba, ami 5.000.000 HUF alatti értékű. 17 évesen megtehetem mert jól nézek ki, sportolok, inteligens vagyok, szolizok, adok magamra, jó ruháim vannak, stb. Te mit teszel magadért? Te milyen kócsokat követsz? Mikor volt utoljára, hogy self-help vlogokat néztél? Gondolom soha... 👇🏻 Akkor ne rám hargudjál, amiért élvezem az életet, meg a csávókat. Jelnleg 5 pasival kavarok. Akinek elég egy, az annyit is ér.
2022. jan. 14. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!