Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettő csúnya ember között sohasem lehet őszinte párkapcsolat és boldogság?
Figyelt kérdés
láttam az utcán egy kövér alacsony csávót egy ragyás kövér csajjal akik nagyon " boldogan " csókolóztak és ölelgették egymást (én majdnem elhánytam magam az undortól). de belegondoltam és rájöttem hogy ezek sose fogják egymást őszintén szeretni, az ember túl önző, nekik valszeg nem elég a másik rondasága, nekik minimum egy topmodell kell...2021. máj. 30. 23:10
51/56 A kérdező kommentje:
nem. pont a válaszadók kommentjei és nem a kérdező (az én vagyok) kommentjei sugározzák magukból a mainstream média által diktált ütemet
2021. jún. 15. 18:32
52/56 anonim válasza:
Te még élsz? 😂
Amúgy neked ez a hepped? A helyes válaszokat próbálod rosszul javítani?
De ha már itt vagy, a kérdéseimre még most sem kaptam választ... Mikor óhajtod megválaszolni őket?
53/56 A kérdező kommentje:
Mik a kerdeseid?
2021. jún. 15. 20:26
54/56 anonim válasza:
Nekem mégsem válaszoltál te kis selejt 😅 helyre rakom én a szemetet az agyadban, csak jelentkezz bátran hulladék kérdező...
55/56 A kérdező kommentje:
Varom a kerdeseket es az onkentes pszichologusok tanacsait
2021. jún. 15. 22:02
56/56 anonim válasza:
Ha tudsz olvasni, akkor nézd vissza.. Ha meg nem, ami sok mindent megmagyarázna, akkor inkább aludj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!