Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettő csúnya ember között sohasem lehet őszinte párkapcsolat és boldogság?
Figyelt kérdés
láttam az utcán egy kövér alacsony csávót egy ragyás kövér csajjal akik nagyon " boldogan " csókolóztak és ölelgették egymást (én majdnem elhánytam magam az undortól). de belegondoltam és rájöttem hogy ezek sose fogják egymást őszintén szeretni, az ember túl önző, nekik valszeg nem elég a másik rondasága, nekik minimum egy topmodell kell...2021. máj. 30. 23:10
41/56 anonim válasza:
Nem gáz, csak igazmondó, de túl gyerekes és vak vagy ahhoz hogy ezt belásd. Semmi baj, egy olyan 12 évestől mint te ez még nem olyan gáz, majd változik a véleményed aranyom
42/56 A kérdező kommentje:
kk aranyom
2021. jún. 2. 12:40
43/56 A kérdező kommentje:
kár h meguntad azthittem addig fogsz visszírni amíg reagálok lol
2021. jún. 2. 15:46
44/56 anonim válasza:
Rajtad kívül az embereknek van élete :D
Valószínűleg éppen dolga van, vagy csak szarik a fejedre :D
De még most sem adtál semmire választ :) kezdem azt hinni, hogy nem akarsz válaszolni a kérdésekre.
45/56 anonim válasza:
Az aranyom szöveged ugyan olyan szar mint te XD
Nem is mersz mást? Akár el is hagyhatod, akkor is mindenki tudni fogja, hogy egy függönynek is több az esze, mint neked :D
46/56 A kérdező kommentje:
jólvan aranyom örölük h visszajöttél
2021. jún. 2. 19:39
47/56 anonim válasza:
Vissza?
Én most jöttem :D mekkora hülye vagy XD
De engem igazolsz... :P
48/56 anonim válasza:
Jajh aranyom, te kis butus. Mások válaszaiban is engem látsz, látom hiányzom
49/56 A kérdező kommentje:
én most nem egyénekkel kommunikálok hanem magával a hülyeséggel így tökmind1 ki ír vissza mert ti külön-külön vagytok az egész
2021. jún. 3. 13:32
50/56 anonim válasza:
Kérdező téged bedarált a mainstream világ... tipikus droid gondolkodásmód.. keress fel egy szakembert... talán nem zavar el az első beképzelt mondatod után te szellemi selejt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!