Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotokra gondoltok mi jut eszetekbe?
Az jó,ha nekem a megnyugvás,cuki,aranyos,kedves,jólelkű,imádnivaló,helyes és legjobb barát jut eszembe?Legjobb barát azért,mert elmélyült annyira a kapcsolatunk,hogy mindent megosztunk egymással,nincs már a felszinesség köztünk és egyre többet adjuk magunkat egymás elött és hülyéskedünk.Ha mellette vagyok a boldogság is de ha nélküle akkor szorongok és az nem jut az eszembe,csak ha nagyon erősen koncentrálok és legyűröm a szorongást.
És szeretem akkor ha megdobban a szivem mikor meglátom és meghallom a hangját,késztetést érzek hogy meglepjem valami apró dologgal minden nap,elöbbre helyezem magamnál,mindig a fejemben jár?És hiányozni is szokott,de az fokozatosan enyhül,bennem van de csökken,viszont nem múlik el.Ha nélküle vagyok kicsit vidám,bűntudatom van hogy nélküle vagyok az,imádok a ruháiba járkálni,örülök hogy nálam hagyja a holmiajit és minden amit tőle kapok féltett kincs számára és a multkor meglepett,átjött mikor nem is tudtam róla és annyira örültem neki,hogy elsírtam magam. <3
számomra*
félek nagyon sokszor hogy elhagy amikor olyan van,síró görcsel nézem meg a vitákkor (nagyon ritka az olyan) az üzeneteket és félek hogy megtetszhet más nekem mikor más fiut pl egy kicsiket is helyesnek tartok,de ritka az olyan,azokar tartom helyesnek akikben őt látom mikor nincs velem de soha nem maradnak a fejemben fel oranal tovabb,sot,addig se de ha nagyon megilyedek hogy mi van ha tetszik visszatero gondolatom az illeto es csupa szorongas es szomorusag koveti nem mint a baratomat akit mar leirtam hogy milyen gondolataim vannak ha ragondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!