Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti haragudnátok a párotokra, ha most mondaná el hogy "megcsalt"?
Most leszünk 4 éve együtt. Volt egy hónapos időszak amikor nem voltunk együtt de folyamatosan írogatott(hozzáteszem én vetettem véget a dolognak) de én leépítettem. De a sors valahogy úgy hozta hogy megint összejöttünk. És akkor elmondta, hogy amikor nem voltunk együtt ő lefeküdt egy másik csávóval, ezzel még nincs is semmi gond. Illetve hát na...
Szóval elmondta, és amikor meglátta rajtam a legkisebb jelet hogy én lehet, hogy ez miatt nem jönnék vele össze, akkor kitalálta azt, hogy csak szívat, hogy nekem is "fájjon". De most így majd 1 év után csak így snasszul egy sima beszélgetésbe benyögi hogy amúgy mégis igaz. Amúgy 21/F Ő 20/L
Átvert, vagy megcsalt, ki ahogy és minek nevezi. Gonosz dolog szerintem, de mi a ti véleményetek?
Ja, és ő ezzel nem is foglalkozik, mintha már "kit érdekelne" dolog lenne.
a csaj simán szánalmas!
én hagynám
egyébként, ha jól megvagytok, most már tényleg kit érdekel?
sőt, ha nem voltatok együtt, igazából meg se csalt de mindegy :)
akkor nyilván ezzel tompította a helyzetet, mert nem szerette volna ha emiatt borul a kapcsolat és ezért nem jössz vele össze, de ennyi idő után már úgy érezte, hogy elég stabil a dolog annyira, hogy be lehet nyögni ...
ennyi idő után egyébként a helyében már nem mondogattam volna a dolgot, de lehet így könnyebb neki hogy tiszta víz van a pohárban, de nagyon ne hepciáskodjál e miatt, mert te építetted le, nem voltatok együtt amikor mással volt, úgyhogy tulajdonképpen sok számonkérni való sincsen
legyetek boldogok, ne rágjatok már ilyen régi sérelmeket, az nem visz előre :) csak hátra, de arra meg minek menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!