Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti haragudnátok a párotokra, ha az exével tartaná a kapcsolatot?
Nem, egy kapcsolat egyik fő alapja a bizalom, ahol ez nem működik, ott előbb-utóbb szakítás lesz a vége. Ha összetartozol valakivel, úgyis együtt maradtok, ha nem, hiába fogod. A szűk pórázt meg az emberek alapvetően nem szeretik.
Nekem volt haverom, akivel nem volt több, csak barátság, de a barátnője mégis el tudta marni mindenkitől, a srác meg tűrte (papucs...). Nem tudom, együtt vannak-e még, vagy azóta szétmentek, de nem érdekel. Ilyen barátra más esetben se számíthatnék.
A volt párommal is tartottuk a kapcsolatot egy darabig, aztán csendben elmaradtunk egymástól.
Aki előtte volt a párom, az viszont nagyon gyerekes, ő csalt meg, ő hagyott el, aztán az utánam lévő két barátnőjéről még tudtam, őket is otthagyta (pedig az egyikükkel még össze is költözött), főiskolán évfolyamtársak voltunk, kölcsönadott egy könyvet egy sulis munkához, és miután elhagyott, még ő volt az, aki nem volt hajlandó beszélni velem, és az anyját kellett megkeresnem, hogy visszaadhassam a könyvét. Hát, ilyen is van. Ha valakinek ilyen párja van, jobb, ha nem számít komoly dolgokra. :-)
De eltértem, bocs. Szóval bizalom nélkül egy kapcsolat se működik hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!