Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudok fiúval kapcsolatot létesíteni, az jelentheti azt, hogy leszbikus vagyok?
Volt fél évig egy barátom, meg most alakul egy másik, és mindkettő felhozta a szexualitás témát. Nem akarok lefeküdni fiúval. Egy régi ok miatt taszít a férfi nemiszerv. Szeretek fiúkkal beszélgetni, de... Nem tudom velük elképzelni hosszútávon az életem.
Viszont van egy lány barátnőm, akit állandóan meg akarok csókolni, akivel fantáziálok... Nem igazán szeretnék leszbikus lenni. Az lennék?
Elég esélyes, de nem azért, mert fiúval nem akarsz/tudsz szexuális kapcsolatot létesíteni, hanem mert lánnyal szeretnél. De ez nem baj, mármint eleinte nyilván nehéz, de ha elfogadod magad, akkor ugyanúgy élhetsz így is teljes, boldog életet, nehogy azt hidd, hogy ettől kevesebb vagy vagy valami. A homofóbok véleményét szard le, és ennyi. :D
Amúgy ha szeretnél beszélgetni valakivel, írhatsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!