Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kettő csúnya ember között...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kettő csúnya ember között sohasem lehet őszinte párkapcsolat és boldogság?

Figyelt kérdés
láttam az utcán egy kövér alacsony csávót egy ragyás kövér csajjal akik nagyon " boldogan " csókolóztak és ölelgették egymást (én majdnem elhánytam magam az undortól). de belegondoltam és rájöttem hogy ezek sose fogják egymást őszintén szeretni, az ember túl önző, nekik valszeg nem elég a másik rondasága, nekik minimum egy topmodell kell...
2021. máj. 30. 23:10
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%

#9 nem akarja ezt mindenki, max te akarsz egy túlgyurt ostoba izomagy lenni. Az ostoba már sikerült :)

Nahogy már azért mert neked nem jön be valaki máris leszarozd a kapcsolatodat. Keress megadnak akkor te topmodelt, bár ilyen mentalitással nem fog sok lány szóbálni veled. A "csúnya" embereket mrg hagyd had éljék az életüket, mert az a pár valószínűleg boldogabb mint te, aki anonim oldalakon csámcsog mások párkapcsolatán.

2021. máj. 31. 14:15
 12/56 A kérdező kommentje:
egy csúnya ember sose lesz teljesen boldog... ne fárassz már a hülyeségeiddel.
2021. máj. 31. 15:11
 13/56 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♂️
2021. máj. 31. 15:13
 14/56 anonim ***** válasza:
100%

#12 ilyen jó emberismerő lennél, vagy csak magadból indulsz ki?

Amúgymeg mindannyiunk közül csak te beszélsz itt hülyeségeket, konkrétan meg akarod cáfolni mások boldogságát. "Egy csúnya ember sose lesz boldog".... pedig megis mennyi "csúnya" ember boldog, és mosolyog mert szereti és elfogadja önmagát, ahogyan a párja is őt.

Egyedül csak a te fejedben vannak nagy gondol hidd el:)

Nem csak a "szép" embereknek van lehetőségük boldogságra és sikerekre. Amúgy hány éves vagy, 12?

2021. máj. 31. 15:34
 15/56 A kérdező kommentje:
oké akkor legyen boldog 2 kövér rusnya ragyás tini egymás büdös szájának a csókolgatásával de azt biztos hogy én legszívesebb lehánynám őket
2021. máj. 31. 15:45
 16/56 anonim ***** válasza:
100%
Hányjad 😡🖕🏻
2021. máj. 31. 17:06
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
#15 ők azok is :) a te életed szánalmas nem az övék. Ne fájjon már neked mások boldogsága.
2021. máj. 31. 18:55
 18/56 anonim ***** válasza:
100%

Ha abból indulunk ki, hogy a nem szép emberek boldogtalanok, mert nem tetszik nekik a párjuk, akkor te sem leszel soha boldog mert akkor neked sem egy királylány fog jutni, mivelhogy elmondásod alapján nem vagy álompasi:)

Szóval ha belőled indulunk ki, akkor vagy magányosan, vagy undorodva a párodtól fogsz meghalni. Sok sikert :)

2021. máj. 31. 19:19
 19/56 A kérdező kommentje:
ezek amúgy akik ide irkálják a hülyeségeiket fiúk lányok vagy valami a kettő között?
2021. máj. 31. 19:39
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Hát neked kell tudni hogy minek vallod magad, ne nekünk kelljen kitalálni :)
2021. máj. 31. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!