Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kettő csúnya ember között...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kettő csúnya ember között sohasem lehet őszinte párkapcsolat és boldogság?

Figyelt kérdés
láttam az utcán egy kövér alacsony csávót egy ragyás kövér csajjal akik nagyon " boldogan " csókolóztak és ölelgették egymást (én majdnem elhánytam magam az undortól). de belegondoltam és rájöttem hogy ezek sose fogják egymást őszintén szeretni, az ember túl önző, nekik valszeg nem elég a másik rondasága, nekik minimum egy topmodell kell...
2021. máj. 30. 23:10
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%
#24 az vall élettelenségre hogy anonim oldalon, tágár módón ezen csámcsogsz egész nap és szidsz mindenkit aki nem úgy gondolja mint te. Ne hasonlítasd már magad művészkehez és tudósokhoz (akik egyébként le is tettek valamit az asztalra) mert szánalmas vagy.
2021. jún. 1. 19:09
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Legalább ők boldogabbak, mint te valaha is leszel ezzel a hozzáállással bárkivel is.
2021. jún. 1. 19:44
 33/56 A kérdező kommentje:
kk
2021. jún. 1. 20:48
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
Na belátta hogy hülye :D
2021. jún. 1. 21:16
 35/56 A kérdező kommentje:
nem láttam be csak majmoknak nem akarok atomfizikát tanítani
2021. jún. 1. 21:33
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
A szerelemben nem számít a kor és a szépség.
2021. jún. 1. 22:05
 37/56 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig azt megmézném :D biztos vicces lehet hogy egy birka tanítja a majmokat, olyan dologról, amiről nem tudja hogy mi. :D

Nagyon gáz vagy 😂

2021. jún. 1. 23:19
 38/56 A kérdező kommentje:
te vagy a nagyon gáz 😂😂😂
2021. jún. 2. 08:45
 39/56 anonim ***** válasza:
100%

#38 nem mondod komolyan aranyom😂

Feltettél egy kérdést, mi normálisan válaszoltunk, de már napok óta itt vergődsz és bizonygatod az igazad + kezelsz le mindenkit

Tudod mi van mikor kiraksz egy kérdést és mindenki szembejön veled mert hülyeségeket irkálsz? Le kell ülni, és elfogadni hogy "nem tudom ezeket meggyőzni, de ők se engem" aztán erről ennyit, ja

Annyiból jó volt hogy ezt a kérdést kiírtad, hogy látom ,hogy rajtad kívül másoknak is ugyanaz a véleménye mint nekem, és ez kinda megnyugtató

2021. jún. 2. 08:56
 40/56 A kérdező kommentje:
kinda nagyon gáz vagy
2021. jún. 2. 09:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!