Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet az, ha a barátnőm sokszor gondol az exére és egy hete minden este róla álmodik és arról hogy boldog vele?
Nos, elég nehéz volt értelmeznem hogy mit is írtál, de sikerült.:)
Szinte biztos hogy még nincs túl az exén. Üljetek le, és beszéljétek meg őszintén! Kérd meg, hogy legyen őszinte veled mert anélkül semmit nem ér egy kapcsolat. (Ezt akár meg is mondhatod neki.) Próbálj neki mindent megadni, szeretetet, gondoskodást, hogy érezze, hogy veled kell lennie és nem az exével. Írtad, hogy néha csinálsz olyat ami az exére emlékezteti - hát akkor ilyeneket ne csinálj! Tapasztald ki hogy mi az amiről az .exe jut eszébe, és hagyj fel azokkal a szokásaiddal, hogy így is könnyebben el tudja felejteni. Amikor veszekedtek, legyél megértő, ne kiabálj hanem próbáljátok meg felnőtt módjára megbeszélni azt ami miatt éppen "hullámvölgy" van a kapcsolatotokban. (És így a hullámvölgy is kevesebb lesz, a durva veszekedések is, stb.)
Mindenesetre azt próbáld meg a tudtára adni (ne szavakkal hanem TETTEKKEL) hogy te jobb vagy, mint az exe, és ha ezt észreveszi akkor könnyebben el is fogja tudni felejteni.
Első kommentelő: köszönöm szépen nagyon értelmes ember vagy :) és ez a te saját szegénységi bizonyítványod!
Második: nagyon szépen köszönöm én is erre próbálok törekedni még ha néha nem is sikerül teljesen és erre gondoltam én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!