Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kettő csúnya ember között...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kettő csúnya ember között sohasem lehet őszinte párkapcsolat és boldogság?

Figyelt kérdés
láttam az utcán egy kövér alacsony csávót egy ragyás kövér csajjal akik nagyon " boldogan " csókolóztak és ölelgették egymást (én majdnem elhánytam magam az undortól). de belegondoltam és rájöttem hogy ezek sose fogják egymást őszintén szeretni, az ember túl önző, nekik valszeg nem elég a másik rondasága, nekik minimum egy topmodell kell...
2021. máj. 30. 23:10
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy minek teszel ki kérdést ha nem bírod felfogni hogy nincs igazad? Xd
2021. máj. 31. 22:09
 22/56 A kérdező kommentje:
igazam van aranyom...:D azt nem tudom felfogni hogy a fenébe lehetnek az emberek ilyen birkák mint ti?
2021. máj. 31. 22:11
 23/56 anonim ***** válasza:
100%

Egy ember a sztrádán halad és hallgatja a közlekedési híreket:

– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!

– EGY? Hát mindenki szembe jön velem!!!

Ez a vicc jut rólad eszembe kérdező. Amúgy meg ha igazad is lenne miért foglalkozol azzal hogy mások hogy érzeik magukat a kapcsolatukban? Ennyire nincs saját életed?

2021. máj. 31. 22:15
 24/56 A kérdező kommentje:
szerinted az élettelenségre vall ha az ember megfigyeli a környezetét, elemzi azt és következtetéseket von le? ezek szerint az összes költő, szerző, természettudós és még sorolhatnám élettelen volt de a földön robotoló Kiss János aki a kapán meg a disznón kívül másra nem is gondolt na az élt csak igazán ...:D
2021. máj. 31. 22:28
 25/56 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2021. máj. 31. 23:02
 26/56 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a szüleid sem boldogok? Édesapád is 20as influencereket akar reszelni?

Sajnos annyi eszed van, mint egy marék száraz molylepkének.

De m1 majd egyszer ha eléred a 12 éves kort, akkor majd felfogod, hogy egy egyszerű balek vagy :)

2021. máj. 31. 23:08
 27/56 A kérdező kommentje:
Mindem valaszodban csak azzal ervelsz h en mekkora balek vagyok? Xd szanalmas egy picit
2021. máj. 31. 23:13
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal érvel hogy balek vagy, hanem csak tényeket közöl a kolléga:D
2021. máj. 31. 23:46
 29/56 anonim ***** válasza:
100%

:D igen szánalamas vagyok :)

De ez az én bajom, ami még mindig kisebb gond, mint ami neked van, bármi legyen is az. :D

A17 re nem reagáltál semmit, mert tudod, hogy igaz. Nem tudtuk meg hogy mi a nemed, és azt sem tudtuk meg, hogy hány éves vagy :)

Illetve azt sem, hogy édesapád miért hegeszti édesanyádat esténként. Ő sem egy topmodel...

Az a szánalmas, hogy ilyen kis kukik mint te, azt az értékes levegőt szívják, amit a normális emberek...

2021. máj. 31. 23:51
 30/56 anonim ***** válasza:
83%

én mondhatni ronda csávóként szívből tudnák szeretni egy hozzám hasonlót.

mackós vagyok és leginkább a telt nők jönnek be.

Az már más hogy valaminek tetszeni kell vagy a belsőnek 100% vagy 50-50% 60-40 . Abban egyetértek hogy akitől rosszul van az ember azt sajna nem tudja szeretni,sőt még a szex sem játszik.

2021. jún. 1. 07:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!