Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettő csúnya ember között sohasem lehet őszinte párkapcsolat és boldogság?
Egy ember a sztrádán halad és hallgatja a közlekedési híreket:
– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!
– EGY? Hát mindenki szembe jön velem!!!
Ez a vicc jut rólad eszembe kérdező. Amúgy meg ha igazad is lenne miért foglalkozol azzal hogy mások hogy érzeik magukat a kapcsolatukban? Ennyire nincs saját életed?
Akkor a szüleid sem boldogok? Édesapád is 20as influencereket akar reszelni?
Sajnos annyi eszed van, mint egy marék száraz molylepkének.
De m1 majd egyszer ha eléred a 12 éves kort, akkor majd felfogod, hogy egy egyszerű balek vagy :)
:D igen szánalamas vagyok :)
De ez az én bajom, ami még mindig kisebb gond, mint ami neked van, bármi legyen is az. :D
A17 re nem reagáltál semmit, mert tudod, hogy igaz. Nem tudtuk meg hogy mi a nemed, és azt sem tudtuk meg, hogy hány éves vagy :)
Illetve azt sem, hogy édesapád miért hegeszti édesanyádat esténként. Ő sem egy topmodel...
Az a szánalmas, hogy ilyen kis kukik mint te, azt az értékes levegőt szívják, amit a normális emberek...
én mondhatni ronda csávóként szívből tudnák szeretni egy hozzám hasonlót.
mackós vagyok és leginkább a telt nők jönnek be.
Az már más hogy valaminek tetszeni kell vagy a belsőnek 100% vagy 50-50% 60-40 . Abban egyetértek hogy akitől rosszul van az ember azt sajna nem tudja szeretni,sőt még a szex sem játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!