Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan vegyem magam rá hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem magam rá hogy lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok a barátom 19.

Másfél éve vagyunk együtt és még nem feküdtem le vele...minden volt azon kívül hogy betegye. A barátom már nagyon szeretné ami érthető, viszont én nem érzem azt hogy szükségem lenne a szexre és nagyon félek attól hogy fájni fog. Amikor próbálkoztunk vele annyira ráfeszültem hogy annyiban maradt...viszont másfél éve váratom és tényleg megérdemelné hogy neki adjam magam, de nem tudom rávenni magam pedig akarom. Mit tegyek? Félek hogy megunja a várakozást és elhagy vagy megcsal amit nem akarok mert nagyon szeretem...

2021. máj. 20. 17:06
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
14%
Csak tippelek de szerintem nem mindenki ért azzal egyet hogy másfél év után még hagyni kéne szenvedni valakit xDDDDDDDDDDDD Inkább szakítaniuk kéne lehet a srácnak lenne egy olyan csaja aki képes erre a gesztusra és nem szüzen akar meghalni.
2021. máj. 23. 00:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!