Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek vele?
Ne kenyszerbol tedd meg, ha o ezt keptelen megvarni nem szeret igazan 15 vagy ami meg nagyon fiatal en es ennyi vagyok es en, ha lenne baratom biztosan tudtara adnam 3 evet varnek meg vele. Csak miatta ne tedd meg, neked lesz rossz te nem meg nem erre vagysz ami ertheto is. Es a szuzesseged nem elveszted, hanem odaadod valakinek, lehet te neki szeretned, de akkor varja meg, mert, ha rossz lesz tobbet senkinek sem adhatod oda, hogy jo/jobb legyen.
Bocsi az ekezetekert. 15/L.
Lehet o mar szeretne, de te nem es ilyen nyomas miatt ne tedd.
Elso vagyok.
15 évesen egy másik 15 évestől nem fogsz megváltó tanácsot kapni, bocs hogy ezt mondom első :/
A vallásos dolgokat elítélem, de ez egyéni problémám, tiszteletben tartom a véleményed, de 8 hónap már így is sok volt a 17 éves hormonzsáknak. Minél idősebb egy fiú, annál kevesebbet bír ki.
19 vagy, kb. két-három hónap lenne a várakozási időm, utána jönnének az elvonási tünetek, ahogy te fogalmaztál. Főleg így, hogy ő még szűz, alig bírja.
Meg tudom érteni mindkettőtök álláspontját, és senki nem fog tudni meggyőzni itt, gyakorikérdéseken arról, hogy mit csinálj, de én azt mondom, amire úgyis számítottál... ha szereted, tedd meg.
Nem mondom, hogy bullshit, hogyha ő annyira szeret, megérti, de három év múlva 20 éves lesz, és négy év kapcsolat után szexelni? NÉGY ÉV?! Rengeteg. Vállalhatatlanul rengeteg.
---
Ami viszont sokkal nagyobb segítség lesz, ÉS EZT OLVASD EL: előbb utóbb úgyis meggondolod magad, nem lesz belőle 3 év. Ne mondj neki konkrét időpontot, de mondd el neki, hogy várnia kell, de úgysem lesz 2-3 év, bírja ki. Te is be fogod látni, hogyha jól mennek a dolgaitok, akkor 2-3 év helyett 2-3 hónap múlva már jobban beleéled magad, és simán lehet, hogy nyár végére le is fekszel vele.
Szerintem ez fog történni.
5. Válaszolónak:
Igazad van,én is tudtam belül ,hogy valószínűleg ez lesz,csak szerintem valamiféle megerősítésre vártam,hogy nem vétek nagyot :D Amúgysem várattam volna 3 évig,ahoz túlságosan szeretem,hogy annyit lássam szegényt kínlódni miatta😃
őszintén mondom, kicsit sajnállak emiatt..nem azért mert vallásos vagy, hanem hogy erre neveltek hogy eddig várj, pedig 18 éves kor alatt se bűn az ilyen..
én is úgy gondolom hogy gondold át ezt az egészet, melyik a fontosabb (vallás betartása, vagy a barátod), és ez alapján dönts :)
Ha nem akarod, ne tedd meg!
Nagyon alja megítélésed lesz,ha 15 évesen veszted el. legalábbis nekem a kis ri.banc jelző jutna eszembe rólad.
Tényleg ne tedd meg kényszerből, mert csak ő akarja....az neked nem lenne jó. 15 évesen még fiatal vagy ehhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!