Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha óriási késztetés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha óriási késztetést érzek az iránt, hogy lefeküdjek egy fiúval, akinek van barátnője?

Figyelt kérdés
Nem tudom megállapítani, hogy a fiú hogy érez irántam, de alapból barátnője van. És mostanában a hormonok átvették felettem az irányítást. És olyan mocskos gondoltaim vannak, hogy saját magamtól megijedek. Szóval nagyon sok fantáziálásom a sráchoz köthető. Mégis hogy tudnám ezt a vágyat csillapítani?(azok kívül, hogy bárkivel szexuálisan érintkeznék?)
2020. jún. 14. 00:05
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Hát ne aggódj én is hasonlóan vagyok. Csak épp fiú vagyok.
2020. jún. 14. 00:10
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Az iránta érzett vágyat úgy tudnád csökkenteni, hogy kerülöd, és igyekszel megfeledkezni róla. Másokkal találkozz, másra figyelj. Nem biztos, hogy könnyű, hogy lehetséges.

Másrészt viszont az, hogy van barátnője azt is jelenti, hogy szuperül megvannak? Az is lehet, hogy szakítani akarnak. Van erről bővebb infód?

2020. jún. 14. 00:25
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Hány évesek vagytok? :) Egyébként ne oda fókuszálj. Nézz sorozatot ne őt nézd egész nap meg ne ő legyen a fejedbe aztán elfelejted.
2020. jún. 14. 00:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos arról nincs információm, hogy milyen a kapcsolatuk. Bár már lassan most lesznek 1 évesek, szóval stabil lehet náluk a dolog szerintem.

16 évesek vagyunk.

És egyébkén szerintem lehetetlen lenne elfelejteni, mivel az osztálytársam.

2020. jún. 14. 01:18
 5/5 anonim ***** válasza:
2. újra: Ha nem tudod kerülni, akkor el kell viselni a szenvedést. Ezt néha sajnos nem lehet megúszni. :-/ Próbáld lefoglalni magad mással, elterelni a gondolataidat róla. Vagy leütni a csaj kezéről. Elvben ez is lehetőség.
2020. jún. 14. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!