Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi van? Óriási balhé volt a szüleimmel mert nem akartak elengedni randizni egy sráccal. Miért féltenek már ennyire?
Hát elhiheted hogy én mindent megpróbáltam
:( szépen, csúnyán, nyugodtan, kiakadva
Egyszerűen semmi
Nekem szerencsére olyan szüleim vannak, akik elengednek bárhova bármikor bárkivel :D
Pont most nyáron mentünk airsoftozni, senkit nem ismertem, vonattal mentünk, átszállással Budapest mellé. Mondtam szüleimnek hogy elhívtak, és mondták hogy menjek nyugodtan... Általában nem is kérdezem, inkább csak közlöm velük, hogy elmegyek itthonról, ne keressenek :D Anya szokta régebben mondani, hogy bárhova elengednek, csak szóljak ha elmegyek.
Az első válaszolóval értek egyet, meg kell érteniük, hogy felnősz, és önállósodsz, el kell engedniük. Nem foghatják mindig a kezed, nem védhetnek meg mindentől.
Esetleg ha vannak fiu barátaid, akiket ismernek a szüleid, akkor hozd fel azt, hogy valamelyikük elkísér és vigyáz rád. Persze a sráccal meg lehet beszélni, hogy hagyjon kettesben benneteket, a találka után meg hazakísér majd, mint ha végig veled lett volna.
Azzal is érvelhetsz hogy nyilvános helyen találkoztok, tehát ott nem igazán lehet semmi bajod. Esetleg fél óránként írsz egy SMS-t, vagy rácsörögsz a szüleidre, hogy minden okés, meg elmondod éppen hol vagytok. Nem a legkellemesebb, de még mindig jobb, mint ha el sem mehetnél.
Ha ezt a barátodnak elmondod, és megérti, nem lesz ciki sem hogy hívogatnod kell a szüleidet.
Hirtelen nincs más ötletem, de ha eszembe jut még valami, írok :D
17/f
Arra nem gondoltál hogy esetleg mondjuk.
A szüleid arra gondolnak hogy mien egyszerű is ki google-zni egy fényképet?
"Hogy bizonyítsam be nekik hogy jó fej a srác és soha nem bántana?"
Ezt te honnan tudod? Tehát ismered láttad bírod stb.... és tudod hogy nem bánt. Mikor lehet olyan aki el visz nem bánt de bezár vagy nem bánt el altat stb...
De még valami egy idő rendi csúszás van a sztoiban:
" Minap facen össze ismerkedtem egy sráccal, hetek óta beszéltünk"
Van idő géped is hozzá vagy csak troll vagy?
Hogy bizonyítsam be nekik hogy jó fej a srác és soha nem bántana? - ezt épp NEM tudhatod.
Nekem is volt olyan randim, ahol előzetesen tök jófejnek tűnt a pasas, ott meg lazán fogdosott, nyomult, hiába szóltam rá, hogy ne érjen a combomhoz, mellemhez, stb.
Ha nem kávézóban találkozunk, szerintem az első bokorba berángat.
Búcsúzáskor meg majdnem megcsókolt, mert ő úgy látta jónak, és utána még három hétig zaklatott, hiába mondtam neki, hogy hagyjon békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!