Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem a szüleimmel?
Megismertem egy lányt az interneten pár hónapja,és már szeretnék vele találkozni,csak elég messze lakik,kb. 6-7 óra busszal oda-vissza.Az ősök régimódiak,és nem hívei a netes ismerkedésnek.Hogy közöljem velük,hogy találkozni szeretnék a lánnyal?
17/F
anya, apa, megismertem valakit akivel szeretnék találkozni, mert kedveljük egymást :D
valahogy így.
Hmmm.. ha ennyire ellenzik a dolgot.. akkor:
Add be nekik, hogy.. találkoztál egy lánnyal X helyen.. nagyon megtetszett és leszólítottad. Mittudomén.. sietett valahová, de adtatok egymásnak valami elérhetőséget. Aztán neten folytattátok a beszélgetést / ismerkedést és most szeretnél lemenni hozzá.
Vagy valami hasonlót ^^
Nézd, ahhoz hogy az elképzelésed valóssággá váljon mindössze annyi kell, hogy legyen 5000 Ft-od az utazásra meg még 1-2 ezer arra, hogy beüljetek egy gyorsétterembe vagy cukrászdába. Diákmunkára meg már mehetsz ennyi idősen, ha szüleidtől nem várhatsz el anyagi támogatást.
Igazából ez nagy távolság, de ha nagyon lelkesedtek egymásért, hosszabb távon is lehet esélyetek. Pl. középiskola után mehettek egy egyetemi városba tanulni.
#2...Értem én a viccet,csak nem mindig szeretem...
Ezzel a leszólítós dologgal az a baj,hogy faluban lakom,és nem nagyon járok el sehova...
Pénzem lenne erre a "kiruccanásra",szóval az anyagiakkal nem lenne különösebb gond.
Nem az a baj,hogy nem engednének el,csak féltenek,az meg olaj a tűzre,hogy látták az Elrabolva c. filmet...
Féltenek, megértem, de nem 13 vagy, bszki, hanem 17! Jövőre lehet már másik városba mész egyetemre, vagy munka miatt. Ennyire ne neveljenek már életképtelennek!
Mondd el nekik kerek-perec, meg azt is, amit ide írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!