Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi van? Óriási balhé volt a szüleimmel mert nem akartak elengedni randizni egy sráccal. Miért féltenek már ennyire?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok már. Minap facen össze ismerkedtem egy sráccal, hetek óta beszéltünk és hát szóba jött a tali. A szüleim viszont ellenzik, hülyeségeket beszélnek és nagyon nagy balhé volt ez miatt. Másnak is ilyenek a szülei? Miért óvnak még a levegőtől is? Hogy bizonyítsam be nekik hogy jó fej a srác és soha nem bántana? Valami jó ötlet? Gondoltam hogy bemutatom nekik de először én szeretném őt megismerni személyesen...2017. szept. 9. 22:55
11/11 A kérdező kommentje:
Elmentem a randira és nagyon jó fej a srác
Össze is jöttünk!
2017. szept. 18. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!