Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak hogy ne legyek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne legyek gátlásos ez ügyben?

Figyelt kérdés
Folyton ideges vagyok,gátlásos és úgymond "félek" attól hogy a barátnőmbe belekötnek vagy rámásznak és verekednem kell..stb nem attól félek hogy megvernek hanem maga a szituációtól. Akár ha sétálok vele akár ha buliba vagyok(ott csak akkor nem zavar hogy ha iszok). De miért van ez? hogy győzzem le ezt a "gátlásom"? vagy nem tudom minek lehet ezt nevezni illetve ez mitől van és normális-e. 19/F

2016. dec. 5. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól van, hogy félted és tényleg szereted, mert képes lennél megvédeni, ha valami van.

Beszéld ezt meg vele is, hogy kicsit megnyílj és kibeszéld magadból.

2016. dec. 5. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem nagy baj az ha félted a barátnőd én nagyon örülnék ha egy fiú ennyire törődne velem.

Egyetértek Pék bácsival h beszélj erről a barátnődnek.

2016. dec. 5. 16:07
 3/5 A kérdező kommentje:
de attól hogy megbeszélem mégis mi változna? attól még ugyan úgy nem fogom tudni elengedni magam ha 2-esben megyek vele valahova mert bennem van a tudat hogy mivan ha megtámadják vagy rámásznak vagy rácsapnak a seggére..mert tudom hogy ilyen világot élünk és ez akármikor megtörténhet én meg nem hagynám ennyiben és lehet hogy ennek meg épp ezaz hogy nekem lenne hátulütője. (hál istennek soha nem történt még ilyen hogy balhéztam volna.)
2016. dec. 5. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert kibeszéled magadból.

Ezért van az, hogy nem tart tovább 20 percnél az az idegállapot amit a flegma pecsák okoznak, mert kibeszélhetem valakinek azt ami nyomaszt.

De nyugodj meg, ha lenne barátnőm, akkor kb ugyan így viselkednék én is, buliba meg egyenesen félnék elmenni vele úgy tényleg kettesben, hogy senki más akit ismernék nincs a közelben.

2016. dec. 5. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:
teljesen ugyan így érzek! megpróbálom megbeszélni :)
2016. dec. 5. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!