Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen gátlásos emiatt?
Sziasztok!
Maga a probléma abból áll, hogy sajnos a kisajkaim jóval nagyobbak mint a nagyajkaim. Előre is szeretnék elnézést kérni, tudom, hogy n+1 darab ilyen kérdés van már, és már rengeteget elolvastam, de nem tudok napirendre térni ezzel kapcsolatban. Életem első barátjával vagyok jelenleg együtt 3 hónapja. Még szűz vagyok, de szeretnék lefeküdni vele. Nem is a szexel lenne bajom, mert én is kívánom már, és szeretném. De egyszerűen amikor eddig úgy adódott, hogy deréktól lefele is lekerültek volna a ruhaneműk egyszerűen elkezdtem bepánikolni. Tudom, hogy ez egy biológiai adottság, és teljesen normális, de mégha be is írom a böngészőbe ezt a felhozott képek nagyrésze se olyan mint az enyém. Ha lefeküdnénk akkor az sötétben lenne, de nem tudom, hogy mit tegyek, hogy meg tudjak barátkozni ezzel, mert nagyon zavar. Ha orális szexre kerül a sor akkor azért elég szembetűnő lesz a dolog még sötétben is. Alapjáraton semmi bajom inncs a testemmel, nincs rajtam fölösleg, sokat sportolok, úgy gondolom van egy alap magabiztosságom, ez az egy dolog van ami nagyon zavar. Érdeklődtem nőgyógyásznál is, aki mondta, hogy tb-re is megcsinálják ezt a kis beavatkozást, de azzal azért vannak fenntartásaim, hogy úgy milyen lesz az eredmény. Ismerem az ellenéreket miszerint a frfinek úgy kellene elfogadnia ahogy vagyok, és tudom a barátom se emiatt szeretne kevésbé adott esetben. De fürdőruhát is tök kellemetlen felvennem, mert egyszerűen nem áll jól emiatt. Viszont ha most megműttetem akkor utána van egy pár hét lábadozási idő is nyilván, ennyit pedig már nem szeretnék várni a szexel. De egyszerűen olyan idiótán érzem magam emiatt, pedig nyilván nem tehetek róla, de egyszerűen engem taszít ez az egész, és nem hiszem, hogy mást nem. Lentebb csatolok egy linket, internetes kép mielőtt valaki félreértené.
Minden nő egyéniség nincs két egyforma. De ez a srác téged szeret mert veled van együt
Ne légy felületes csak a homár pasik undorodnak a puncitòl :)
egy punci mindig izgató,ha meg még szeret a pasid,akkor a világ legjobb és legszebb puncija a tied
nehogy átszabasd
meglátod mennyire és hogy gerjed rá a srác..ez majd megnyugtat!!!
Pasi vagyok, szépnem nem mondható , (söt ) , a méreteim alsó középkategóriásak, a fitymám tul hosszu , még sorolhatnám egy fél oldalon keresztöl .....
A feleségemem imádjuk egymást, és a kislányom se reklamált még soha hogy miért nem ugy nézekki mint teszem azt a Travolta bácsi ......
Lehet velem van a baj, de képen lévő puncival nem, hogy semmi gond nincs, de kífejezetten vonzó.
Nagyon szomorú, hogy nem elég, hogy ritka, de akinek mégis ilyen az is megakarja plasztikáztatni.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!