Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendőm ilyenkor?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy megismerkedtem egy lánnyal még novemberben, ekkor még volt neki egy barátja akivel már nagyon rossz volt a kapcsolata, nem beszéltek nem találkoztak szinte már, mi elkezdtek beszélgetni ismerkedni mert szimpatizáltunk egymással. A barátnőm nem sokkal később szakított is ezzel a sráccal, mi meg elkezdtünk komolyabban érdeklődni egymás iránt. Egyszer elmentünk egy társasággal kocsmába és mikor indultunk volna már pont megjelent az exe a saját társaságával, meglátott engem és rögtön ki akart hívni, visszakoztam de mikor indultunk volna a kocsimhoz odajött megint addig addig volt ott a vita, amég 3at be nem húzott nekem (nem volt vészes, részben jogosnak találtam, meg úgy voltam vele, hogy legyen ezzel boldog, nyugodjon meg, nem nem ütöttem vissza, nem vagyok egy vaskos fizikumú ember csak rosszul jöttem volna ki belőle, illetve 7-en voltak én meg csak egyedül ebben a helyzetben). Na ez megtörtént 2015. december 11.-én, utána kaptam néhány fenyegetést facebookon, amikre nem reagáltam. Igen nem túl jól viselt emberek kerestek meg, nem valami "normális" társaságnak mondanám az övét. Telt az idő egy időben folyamatosan irogatott neki facebookon, hívogatta, felkereste ott ahol lakik illetve elment a suliba hozzá is. Meguntuk letiltotta mindenhonnan telefonszám facebook, hogy ne tudja keresni sehol. Úgy nézett ki minden rendben lesz most már, majd ma a barátnőm feltett egy képet Instagram-ra, szerintem nem kell bemutatnom az applikációt senkinek. Én, mint barátja kommenteltem hozzá, mert miért ne, ez a trend, együtt vagyunk stb.. Ezt a kedves exe látta (innen elfelejtette letiltani, most már megtörtént itt is) Gúnyosan kommentelt is hozzá " sokáig, valami hangulatjelek", ki lett törölve majd ismét hozzászólt, hogy "Légy boldog" majd ez is ki lett törölve. Pár percre rá az exének az egyik idióta haverja, aki nem mellesleg a sulimba jár, (3 évvel fiatalabb) rögtön írt nekem egy szép kis üzenetet, megfenyegetett, hogy leszedi a fejem, így-úgy megver. Nem, tőle nem tartok, nem tudna bennem kárt tenni esetleg valami eszközzel. Csak ha nekem ront és megvédem magam rögtön hívni fogják a jólfésült bandát akik korábban a kocsmában vele voltak és nekem jöttek és nem túlzottan járnék jól. Már nagyon elegünk van belőlük, hogy nem szállnak le rólunk és nem tudjuk élvezni a kapcsolatunkat, megint stresszben vagyunk, hogy ne legyen baja a másiknak, de attól mondjuk nem félek, hogy a barátnőmnek baja lenne. Szerdán a suliban elvileg kapni fogok, aztán majd kiderül..
Lényeg a lényeg, valaki segítsen megértetni velem, hogy mi ebben a logika? A barátnőm exének már van barátnője, már vagy 1,5-2 hónapja nem zaklatott minket, most látott egy kommentet, reagált rá, de pár perc múlva nem is Ő, hanem az egyik "tesója" megfenyegetett. Aztán kitudja, hogy mennyit fogok még kapni. Mit tegyek/tegyünk.
Mint már írtam nem vagyok valami nagy darab, hogy hú most agyonverem őt, beszélni nem lehet vele, mert tiszta idegbeteg. Egyszerűen csak élvezni szeretnénk egymást, hogy vagyunk egymásnak.:)
Szóval... mi a teendőm ilyenkor? Mit tudok csinálni, hogy végre ne kapjak fenyegető üzeneteket, ne keressenek meg, meg ilyenek..?!
UI.: Mikor a kocsmában volt a "balhé" személyesen megfenyegettek több ember is tanúja volt az esetnek, de szerintem már fele se emlékszik rá, mert ugye kocsma, isznak, felejtenek.. Ergo kézzelfogható bizonyítékom erre sajnos nincs. Mielőtt még valaki belém kötne, nem én egy kortyot sem ittam, mert én vezettem!
Kérek mindenkit, aki tud írjon valami hasznosat számomra, gondolhat bárki bármit, lehetek gyáva nyuszi, meg minden, engem ez nem érdekel, én csak szeretnék a barátnőmmel lenni.:)
Negatív kommentelők, válaszadók kérem kíméljenek, megértésüket köszönöm!
Nos nem tudom ki hogy van vele, de kapásból 3 dolog miatt simán fel lehet jelenteni a fickót, és nem csak lehet, hanem kellene is, mivel ha eddig nem állt le nem is fog.
Legfőképp garázdaság és zaklatás miatt. Én a helyedben szépen bebattyognék a legközelebbi rendőrőrsre, ezt amit ide leírtál elmesélném ott egy nyomozónak. Ott majd elmagyarázzák neki, hogy hogyan kellene viselkednie, ha valaki elhagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!