Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan vegyem magam rá hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem magam rá hogy lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok a barátom 19.

Másfél éve vagyunk együtt és még nem feküdtem le vele...minden volt azon kívül hogy betegye. A barátom már nagyon szeretné ami érthető, viszont én nem érzem azt hogy szükségem lenne a szexre és nagyon félek attól hogy fájni fog. Amikor próbálkoztunk vele annyira ráfeszültem hogy annyiban maradt...viszont másfél éve váratom és tényleg megérdemelné hogy neki adjam magam, de nem tudom rávenni magam pedig akarom. Mit tegyek? Félek hogy megunja a várakozást és elhagy vagy megcsal amit nem akarok mert nagyon szeretem...

2021. máj. 20. 17:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
23%
A kapcsolat része a szex, persze ha valaki szűz az más. 2-3 hónapot még egészséges várni de többet egyszerűen felesleges. Egy nő sem ér annyit hogy az ember évekig várjon rá. A barátod sem azért várt mert annyira szeret, hanem vaszleg akkora pancser hogy tudja úgy sem találna más csajt ezért beéri veled hátha egyszer az életbe beadod a derekad. Az lehet hogy a lányoknak más a szexuális igénye, de mondjuk ennyi idősen ennyi idő "kapcsolat" után már bőven meg kellett volna történnie.
2021. máj. 20. 23:56
 12/31 anonim ***** válasza:
88%

(Nem a #8 vagyok.)

Sajnos én elég szexmániás vagyok. Pár hónapot simán várok bármilyen kielégítés nélkül. Sőt a kapcsolat elején még néha én szólok, hogy még várni szeretnék. De ha már elkezdünk bármit is, akkor onnantól nagyon igénylem.

Ha párom kielégítene, de szex nem lenne nem venném zokon, csak nekem lenne már néha kellenemetlen, ha szólni kellene, hogy intézze el már nekem megint. De ha nem esne nehezére, akkor semmi gond nincs.

Így akár abban is benne lennék, hogy akár házasság előtt ne legyen szex és nagyon úgy néz ki, hogy 3 év alatt se leszek házas.

2021. máj. 21. 00:16
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

#11 neha elgondolkozok egy pillanatra hogy egyes emberek hogy tudnak ennyi f*szsagot belesuriteni egy nehany mondatba

Ahogy latom te pont az a fajta ember vagy a leszol, lekezel masokat es konkretan eliteli azokat akik várnának akár hazassagig.

Neked ez tényleg jó?

Es konyorgom ne eroltesd ra a kerdezore a sajat hulyesegedet.

2021. máj. 21. 00:32
 14/31 anonim ***** válasza:
13%

#11-es vagyok, bocsi hogy én nem a magadfajta pancserekhez tartozom (bár ezt nem sajnálom, csak téged) De a büdös életbe nem várnék a házasságra, sőt hogy őszinte legyek túl sokat nem is udvarolnék egy lánynak mert nem én leszek egy kapcsolatban a csicska :D

Nyugodtan gürcölhettek a p*náért a házasságig aztán majd egy magadfajta elkezdi k*rni a feleséged és lehet hogy hamarabb mint te xDDD

2021. máj. 21. 00:35
 15/31 anonim ***** válasza:
71%
Amikor 1,5 évvel ezelőtt pasid lett ez nem jutott eszedbe, hogy egy kapcsolatban szex is van? Én a helyedben nem lennék biztos abban, hogy te vagy az egyetlen neki. De, hogy a kérdésedre válaszoljak, ha nem állsz készen akkor jobb ha nem fekszel le vele.
2021. máj. 21. 09:10
 16/31 anonim ***** válasza:
82%

#14 semmi baj, en megbocsátok, habár engem nincs miért sajnálni:D

Tudod, oké felfogtuk hogy a másik véleményen vagy, az a baj ahogyan tálalod és lekezelsz. Meg eleve annyira az lebeg a szemed előtt hogy csak megkurd a másikat de lelki megerősitesre meg bármi másra fix hogy nem viszel ekkora hangsulyt

Latom abban viszont eleg biztos vagy, hogy ha te nem nyúlsz a nődhöz akkor majd más fog. Szerintem jobb olyan kapcsolatban lenni ami bizalmi és hűségi. Ha várni akar valaki az pont nem azt jelenti hogy majd felre fog kefélni xD

Ragozhatnám tovabb, de latom hogy kisse le vagy pontozva igy felesleges folytatnom:)

2021. máj. 21. 09:56
 17/31 A kérdező kommentje:

#11 az ilyen pasiktól hányingerem van. Az égig tudnálak rúgni komolyan. Látszik hogy egy érzéketlen alak vagy akit a farkánál fogva lehet vezetni.:D

Azért pancser mert vár rám? Más lány lehet 2 hét alatt odaadja magát viszont a szeretetet és bizalmat nem képes megadni és nem kizárt hogy másnak is szétteszi a lábát 2 hét alatt.

Én másfél éve mellette vagyok jóban rosszban, kiállok érte mindent megadok neki kivéve azt hogy még nem rakta be de máshogy sikerült eddig kielégítenem. A pancser ott kezdődik ahol te vagy, nem tudod mi az az igazi szeretet ha képes lennél azért eldobni egy lányt mert nem vársz rá. Remélem felfogod hogy a lányok nem tárgyak és nem akkor dugod meg őket amikor kedved tartja aztán ha nem akarja kirúgod a p1csába.

2021. máj. 21. 16:04
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

"szerencsére nem olyan pasit fogtam ki mint te"

Szerencsére kevés az ilyen papucs pasi.

2021. máj. 21. 16:14
 19/31 anonim ***** válasza:
67%
#18 szerintem egesz sok van, bar nem papucsnak hivjak oket hanem értelmeseknek:0
2021. máj. 21. 16:19
 20/31 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem aki másfél évig hagyja magát hülyére venni, azt nem nevezném értelmesnek.
2021. máj. 21. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!