Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek vele? (F/20-L/19 barátság)
Nagyon furcsa a mi kapcsolatunk. Barátok vagyunk, mert csak azok lehetünk, a távolság miatt. (Az ország két végén élünk kb.) Csak egyszer láttam, viszont rengeteget beszélünk telefonon és megbeszéltük, hogy tavasszal eljön hozzánk egy hétre. Közel kerültünk egymáshoz és nem akarjuk, hogy ez az egész, ami kialakult elmúljon. De tudjuk, hogy el fog, mert tarthatatlan. Neki most is van valakije, de az nem komoly, ha pedig olyannal leszünk mindketten, akivel hosszútávra tervezünk, akkor nem lesz ennyi időnk egymásra. (És ezt a párunk sem tolerálná...) Találkozni nem tudunk gyakran, nagyon hosszú az út és költséges is.
Először tényleg csak barátként tekintettünk a másikra, de aztán megkavarodott a dolog... Egyszer kibökte, hogy mennyire meg szeretne csókolni. (Aztán egész este erről beszéltünk, és... Hú. :D Nem volt semmi...) Tudjuk, hogy nincs értelme többet akarni, de kíváncsiak vagyunk. Mindent megbeszélünk és ez az egész csodás, viszont kezdünk kifogyni a témákból.
De egyszer vége lesz. És nem akarom, hogy ne tudjam, milyen... És tavasszal jön. A döntés pedig rajtam áll. Barátként jön, azt az éjszakát körülbelül eldugtuk az agyunk hátsó zugába, de szerintem nem fogunk tudni ellenállni a lehetőségnek.
Megérné így elbúcsúzni? Vagy ne tegyük, és inkább tartsuk a távolságot?
Bevesztek engem is, hogy vadabb legyeb a búcsú?
89N
Papok jöhetnek?
Reformatus vagyok, szingli.
Amugy a válasz IGEN.
Ha mjndketten szeretnetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!