Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal vagy több? Lefeküdjek vele?
Figyelt kérdés
17/L vagyok régen osztálytársak voltunk a fiúval és mindig meg volt a vonzalom,párszor mondta is hogy szeret ,de egyikünk se lépett,aztán 1 évig nem találkoztunk. 5 hónapja viszont elmentem velük bulizni és megcsókolt,azòta minden hétvégén találkozunk,bemutatott az összes haverjának és a szüleinek,viszont hétközben csak néha ír..Ha hétvégén eggyütt vagyunk teljesen úgy viselkedik velem mint a barátnöjével..megcsókol,fogja a kezem ,ha kicsit iszik akkor mondogatja hogy mennyire szeret,de ha józan akkor nem. Viszont most már egyre többet utal arra hogy lefeküdhetnénk,de nem erölteti a dolgot..Szerintetek várjak míg kimondja hogy össze akarna jönni velem vagy már eleget várt szegény ?😂 És szerintetek lehet ebböl komoly kapcsolat vagy ha akarna már lépett volna? (Nem félénk tipus,csak nagyon büszke/egoista)2016. okt. 22. 23:22
1/7 Stark2000 válasza:
Ezt neked kell tudnod. Ha úgy érzed, hogy ő megérdemel téged, szeretitek egymást, nem csak 1 éjszakára kellesz neki, akkor hajrá! ;)
2/7 anonim válasza:
Hát szerintem ezt vele beszéld meg, hogy ő mit akar. A büszkeség nem egyenlő a félelemmel. Az, hogy nem beszél róla a félelem jele. De ha nem akarsz/akartok hülyeséget csinálni, akkor hozd fel a témát.
3/7 Fruzs33 válasza:
De cink,hogy én adok erről tanácsot,amikor nekem is ez a helyzetem!
Így kívülállóként viszont azt mondom,hogy akar téged,csak büszke,ahogy írtad.
Vagy vársz,vagy "rámászol"...te tudod csajszi!
Az én esetemben meg így már tudom,hogy lépek.
De neked is sok szerencsét!
4/7 A kérdező kommentje:
3.-as köszönöm,neked is! Aztán majd írd meg hogy sikerült a dolog😍💪🏻 És nagyon valószinü,hogy megfogadom a tanácsokat és a kezembe veszem az irányítást
2016. okt. 22. 23:53
5/7 A kérdező kommentje:
Csak attól tartok,hogy mivel ö az a tipikus jópasi,megszokta hogy mindig a csajok kezdeményeznek és neki nem kell érte tenni..én meg azért elvárom,hogy ö igyekezzen ,mint pasi..és nem akarok könnyűvérű lenni
2016. okt. 23. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!