Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem vagy barátság?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy barátság?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja ismertem meg ezt a lányt és egyből megfogott, mind külső mind belső értékek alapján, a kémia megvan ezt érzem, látom, és még a vak is látja hogy lehetne köztünk valami...de mégis ha ezek megvannak miért is van a kérdéshez a barátság is írva? Hát azért, mert barátok lettünk "csak". Ismerjük egymást teljesen, ugyanakkor mégsem lenne több? Egyszer azt mondta hogy ha velem lenne az olyan lenne, mintha a tesójával lenne, de akkor miért kért számon múltkori buli után hogy kikkel kavartam? Nem értem...mellesleg simán belement hogy nálunk alazik két éjszakát is, amibe mások szerintem nem mentek volna bele( bármelyik másik barátom) szóval akkor ez barátság vagy mi? Vagy lehet ebből egyáltalán több?

2016. dec. 19. 22:34
 1/3 anonim válasza:
Lehet.. Rajtatok áll, a lány viszont nem tudja mit csináljon, lehet bejössz neki, de még magának sem meri bevallani
2016. dec. 19. 22:43
 2/3 anonim válasza:

Mert oda van érted, csak szerintem magának nem meri bevallani, hogy mit érez :)

Ez sokszor előfordul a lányoknál. Én is hasonló típus vagyok

2016. dec. 20. 21:43
 3/3 anonim válasza:

Csókold meg, nekem is volt ilyen helyzetem és én ennek örültem volna!

18/L

2016. dec. 22. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!