Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni hogy járjak-e vele vagy nem?

Figyelt kérdés

Szóval itt lenne a probléma hogy a lányról tudom, hogy járna velem, de itt a probléma hogy nem valami szép. Azt mondanám, hogy átlag alatti és a legjobb barátaim is valószínűleg kinevetnének. Meg talán szégyen is lenne, hogy vele vagyok... Most ismerkedtem meg vele ahogy szakközépbe jöttem és ugyan annyi éves mint én.

15-F

2016. dec. 1. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Igaziból nem tudjuk, hogy mi szól mellette, azon kívül, hogy a lányt boldoggá tenné. Szerintem, ha tényleg nem mernéd felvállalni a barátaid előtt, akkor ne gyere vele össze.

Amúgy miért gondoltad, hogy ez a felnőtt párkapcsolatok témakörbe való?

2016. dec. 1. 21:45
 2/4 Nem mondod :D ***** válasza:
88%
Szerintem semmiképp se járj vele. Az a lány biztosan jobbat érdemel nálad, nem egy ilyen felszínes tahót, mint amilyen te vagy! Na és mondd csak, ha a haverok kinevetnek a kicsi farkad miatt, mit csinálsz, megszabadulsz attól is? :)) Kár, hogy még nem abban az életkorban vagy, aholmár felfoghatnád, hogy a külső nem minden és nem a haverjaid véleményére kellene adj, mert neked a SAJÁT boldogságod kellene az első legyen! Puhap.öcs!!!!!
2016. dec. 1. 22:07
 3/4 anonim válasza:
Valójában a belső tulajdonságai alapján kell igazán szeretni valakit, és az alapján kell eldönteni, hogy járj vele, vagy sem. De ezekről nem írtál egy betűt sem. Kérlek pótold, hogy tudjunk segíteni...
2016. dec. 3. 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a probléma a belő tulajdonságaival, hogy nem igazán ismerem őt. Egy-kétszer beszéltünk, amiből nem sokat tudtam leszedni, hogy milyen is lehet.
2016. dec. 4. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!