Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni hogy járjak-e vele vagy nem?
Figyelt kérdés
Szóval itt lenne a probléma hogy a lányról tudom, hogy járna velem, de itt a probléma hogy nem valami szép. Azt mondanám, hogy átlag alatti és a legjobb barátaim is valószínűleg kinevetnének. Meg talán szégyen is lenne, hogy vele vagyok... Most ismerkedtem meg vele ahogy szakközépbe jöttem és ugyan annyi éves mint én.
15-F
2016. dec. 1. 21:10
1/4 anonim válasza:
Igaziból nem tudjuk, hogy mi szól mellette, azon kívül, hogy a lányt boldoggá tenné. Szerintem, ha tényleg nem mernéd felvállalni a barátaid előtt, akkor ne gyere vele össze.
Amúgy miért gondoltad, hogy ez a felnőtt párkapcsolatok témakörbe való?
2/4 Nem mondod :D válasza:
Szerintem semmiképp se járj vele. Az a lány biztosan jobbat érdemel nálad, nem egy ilyen felszínes tahót, mint amilyen te vagy! Na és mondd csak, ha a haverok kinevetnek a kicsi farkad miatt, mit csinálsz, megszabadulsz attól is? :)) Kár, hogy még nem abban az életkorban vagy, aholmár felfoghatnád, hogy a külső nem minden és nem a haverjaid véleményére kellene adj, mert neked a SAJÁT boldogságod kellene az első legyen! Puhap.öcs!!!!!
3/4 anonim válasza:
Valójában a belső tulajdonságai alapján kell igazán szeretni valakit, és az alapján kell eldönteni, hogy járj vele, vagy sem. De ezekről nem írtál egy betűt sem. Kérlek pótold, hogy tudjunk segíteni...
4/4 A kérdező kommentje:
Az a probléma a belő tulajdonságaival, hogy nem igazán ismerem őt. Egy-kétszer beszéltünk, amiből nem sokat tudtam leszedni, hogy milyen is lehet.
2016. dec. 4. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!