Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet eldönteni, hogy ki az aki csak szórakozni akar és kihasználni engem?
Sok férfit utasítottam vissza, mert úgy véltem hogy kihasználnak, de ez csak egy megérzés volt. Mindig ott van bennem a kérdés, hogy vajon igazam volt?
Mi van ha nem?
Talán e félelmem miatt nem volt normális párkapcsolatom. Egyik se tartott pár hétnél tovább, mert úgy véltem hogy neki csak egy lány kell nem pedig én. Úgy véltem hogy biztos hogy csak meg akar kapni testileg, puszta szórakozás kell neki. Ezáltal ignoráltam mindet...
A megérzésen kivül hogy lehet ezt megállapítani?
Kérlek tanácsoljatok valamit..
21L
Valószínűleg nem csalt a női megérzésed, mert a legtöbb férfi tényleg csak azért tart nőt a háznál, hogy legyen kit dugni INGYEN.
F
Hát senki fejébe nem látsz bele..van aki lehazudja a csillagokat is. :D Viszont tapasztalnod kell, sérülnöd kell ahhoz, hogy felismerd az ilyen alakokat. Évek, tapasztalat, rutin. :D
Apró jelekből le lehet venni. Miről beszél veled, milyen sűrűn ír, érdeklődik-e, késik-e a randikról, hova visz téged, milyen napszakban hív el talikra, eltűnik-e napokra. Ahhoz hogy megtanuld szűrni őket, ahhoz közelebb kell őket engedned.
Ósdi)ám bevált módszer:-)Jó sok beszélgetés, séta stb.Megismerés!
A külső megfoghat--megtartani a " belső" tud:-)F/31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!