Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szex és new york mit akar bemutatni? Azt hogy hogyan kell átverni a férfiakat és kihasználni őket?
nem. azt hogy dugjál mindennap mással, utána röhögd ki a háta mögött és beszéld meg a barátnőiddel mekkora farka van.
egy undorító és szar sorozat, be kéne tiltani. mert rossz mintákat ad a tiniknek, akiknek még nincs kialakult viselkedésnormájuk
ma 10:15
én is így gondolom.....a barátnőm ezt nézi mostanában és nagyon idegesít mert egyre jobba olyanokat akar elvárni tőlem hogy az csak na és ez a hülye buta sorozat miatt van...
Kb jol osszefoglaltad. Mindamellett nem tudom, hogy mi erdekes van 4 negyven feletti no sirankozasaban.
en egy fel reszt tudtam csak vegignezni, aztan nem birtam azt az alacsony szinvonalat, szinte ereztem, ahogy az agysejtjeim pusztulnak.
Jobb lenne, ha a baratnod nem nezne ilyeneket, de esetleg probalj meg beszelgetni vele, hogy mi az ami tetszik neki benne.
hogyan kell a rohadó nyugati kultúrát majmolni ami csak az élvezetek hajhászásából áll! hogyan ne legyen családunk!
a világ legundorítóbb sorozata!
Hogy szinglinek lenni menő, a férfiak pedig szemetek.
(de a farkunk meg pénzünk néha jól jön.)
ma 11:27
Én nem értem a lényeget pedig 26 éves vagyok...akkor én hülye vagyok??hülye vagyok azért mert úgy gondolom hogy egy butító sorozat ami hamis képet fest a való életről és a párkapcsolatokról??én kérek elnézést....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!