Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex útján is terjed a chlamydia és a HPV? 18/L
Az előváladékban nem lehetsz biztos, kerestem neked kicsit neten íme egy cikk ami alapján elkapható orállal is:
Legközelebb tájékozódj, hogy van-e vmi nyavajája a partnernek bármit is csinálsz vele. 21/F
Kedves tahó népség akik itt összegyűltetek:
Kérnélek benneteket ne rajtam köszörüljétek a nyelveteket és a problémámon mert ha nem tudtok hozzászólni kulturáltan akkor sehogy -.-
Akik pedig jól válaszoltak: Köszi a kiokosítást azt megígérem hogy többet nem leszek ilyen felelőtlen!!!
Hoppsz még egy kérdés! Az STD szűrés kimutatja az összes fontosabb nemi betegséget amit elkaptam? Mert a chlamydiát más módszerekkel vizsgálják én úgy tudom.
11:26-os vagyok.
Sajnos nem tudok válaszolni a második kérdésedre, de azt ajánlom, hogy menj el szűrésre, és akkor megnyugodhatsz, ha minden rendben, hiszen látatlanban senki nem fogja neked tudni megmondani, hogy elkaptad-e. Úgyhogy ezen aggódni is felesleges. Menj el dokihoz, amint tudsz.
És - gondolom, nem kell mondani - de legközelebb légy elővigyázatosabb!
Nem szorosan a kérdéshez tartozik, csak nekem fura volt kicsit, hogy így írtad le a dolgot, hogy "orális szexben volt részed". Legalábbis azt olvasva, hogy neked volt részed benne, nem azt vártam utána, hogy te szoptad le őt. Nagyon aranyosan fogalmaztad meg. :)
A fiú elérhetőségét nem tudod amúgy? A vizsgálatok mellett nyilván ezzel is választ lehetne találni a kérdésre. Vagy beszélni se akarsz vele többet a történtek után, annyira szégyelled, hogy megkívántad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!