Nem tudom eldönteni, hogy szoliba járjak vagy önbarnítós testápolót használjak. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Bár most voltam egy alkalommal szoliban, de azóta vettem sundance önbarnítót, azzal bekentem csak a lábam kipróbálás céljából, és nem lettem foltos és viszonylag hamar bebarnította, csak a szaga ... :S A szoli meg a lábamat alig barnítja, inkább csak a hasamat és a kezemet :( De fehér nem akarok lenni, mert magamon nagyon nem tetszik a fehér bőrszín...2010. okt. 24. 16:46
1/3 anonim válasza:
Szoli...Nekem pont az a bajom,hogy a lábaimat és az arcomat fogja be jobban a szoli...
2/3 anonim válasza:
Az a leghatásosabb, ha mindkettőt használod. A szolitól csak sokára leszel barna, az önbarnitó viszont csak 2-3 napig tart.
3/3 anonim válasza:
Én az önbarnítókrémre voksolok. A szolibarnaság szerintem kicsit töpöltyű színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!