Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érez irántam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érez irántam valamit? Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Na, van egy fiú aki nekem nagyon bejön... Sokszor beszélgetünk, és szemezünk. Már megdicsért párszor, h milyen csinos vagyok, sőt egyszer a kezemet is megfogta. (nem tudom, lehet h csak véletlen... :D) meg a barátnőm mondta, h megkérdezte tőle a fiú, h van-e barátom...nem tudom miért... Már volt aki kérdezte tőlem, h járunk-e. De az a lényeg, h más lányokkal is ugyan olyan kedves. Akkor most csak barátságból csinálja ezeket vagy többet érez irántam?? Magamról:kicsit félénk vagyok, jól nézek ki (ezt azért írom mert lehet, h tényleg csak azért mondta, mert őszinte volt... :D) ja és szerény vagyok. :'D És igazából, tényleg én már 1 éve szerelmes vagyok belé. Szerintetek elmondjam neki? Érez irántam egyáltalán vmit? És tényleg, azért vagyok ilyen bizonytalan, mert egyben ő a legjobb fiú barátom is... 15/l

2016. dec. 11. 15:22
 1/4 anonim válasza:
Sztem mond el neki! Biztos bír téged!
2016. dec. 11. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a legjobb fiú barátod, akkor könnyebb helyzetben vagy. Próbáld tőle viccesen megkérdezni, hogy tetszel-e neki, puhatolózz egy kicsit. Szerintem a leírtak alapján biztosan érez irántad valamit. ;)
2016. dec. 11. 15:58
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 köszi! De pl h viccsen?
2016. dec. 11. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Pl. Kezdj el nevetni és mondd azt, hogy "biztos szerelmes vagy belém" (vagy valami ilyesmit, de jelentsd ki) aztán nézd a reakcióját: zavarban jön, vörösödik..stb..
2016. dec. 11. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!