Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis érezhet valamit irántam?
Télen volt egy barátom, 6 hónapig voltunk együtt. Nagyon jól megvoltunk, aztán azt kezdtem el érezni, hogy ez már nem olyan, mint régen volt. Rákérdeztem, hogy ez miért van. Azt mondta, hogy már nem szeret úgy, mint régen, és szakítani akar.
A barátainak, akikkel én is jóban vagyok, azt mondta, hogy szeret még mindig,csak nem akar kapcsolatot.
Egész nyáron és ősz elején minden nap sírtam, nagyon megbántott, nagyon szerelmes voltam.
A suliban nem is köszöntünk egymásnak, levegőnek nézett ő is engem.
A napokban elkezdett köszöngetni, illetve mikor ránézek, mindig azt veszem észre, hogy néz, miközben a barátival sugdolózik. Folyamatosan mosolyog és a suli diszkóban is végig engem bámult...
Mit akar? Még mindig szeret?
Nem, biztosan nem képzelem be, barátnőim is mindig mondják, hogy már megint néz...
Én sem értem őt, de akármennyiszer is kérne bocsánatot, soha nem bocsátanék meg neki. Nem akarok vele összejönni, csak érdekel, hogy mégis mit akarhat ezek után...
Lehetséges, hogy csak kihasznált?
A legjobb barátainak mindnek volt már kapcsolata és ő nem akart lemaradni?!
Ezen is gondolkodtam már...
De hogy tud valaki szemrebbenés és lelkiismeret furdalás nélkül a szemembe hazudni és így átvágni?!
Ezt nem tudom felfogni, és elképzelhetetlennek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!