Mit tegyek? Elmondjam annak a pasinak, aki nagyon érdeklődik irántam, az első alkalom utáni rossz tapasztalataimat?
Szia!
Sajnos valahogy így történt nekem is az első alkalom,csak annyi negatívummal hozzá,hogy a pasi utána jó messzire elkerült és akivel találkozott úton-útfélen mindenkinek teljes részletesen elmesélte mi történt közöttünk.
Azt hittem belehalok! :-(((
Utána kellett 2év,mire megint kedvet kaptam a szeretkezéshez.A soron következő pasik sem voltak túl gyengédek és nem is törődtek vele jó-e nekem.(velük jártam is)
Aztán szerencsére találtam valakit,aki gyengéd és figyelmes volt velem-azóta is vele vagyok,4éve.Neki elmondtam minden.
Szerintem te is mondd el a fiúnak!Ha nem ilyen vadállat,mint amilyenekre én ráakadtam,akkor mindent úgy fog csinálni,hogy jó legyen neked.
Írtad,hogy szerinted figyelmes lenne.Nincs itt semmi probléma!!!Neki is az a lényeg,hogy mindketten élvezzétek,ne izgulj!Neki is jó lesz majd!
Gondolok rád! :-)
szia, nekem is angyon rossz volt az első én sem akartam csak a kíváncsiság vezetett...
Utána 3 évig még a gondolat is kirázott, aztán találkoztam valakivel. Neki elmondtam mindent és hogy undorodom az egésztől. Ő nagyon óvatosan szépen belevezetett a szépségeibe. 7 évig voltam vele együtt :o)
Mond el nyugodtan az a legtisztább. :o)
szia!
szerintem mindenképp el kell mondanod neki gondolom már volt téma ilyesmi köztetek hiszen nem vagy kislány.ami volt megtörtént nem tehetsz ellene semmit ,nem kell felfogni úgy hogy minden férfi ilyen! mert ez nem igaz.hogy félsz vagy inkább tartasz tőle az érthető lehet hogy kissé kellemetlen lesz a következő is ezt nem lehet tudni ezért kell elmesélned hogy minden gátlásodat minden félelmedet tudja majd csillapítani.atől hogy nem leszel neki jó azt meg ne gondold,ha van közetetek érzelem akkor élvezitek minden percét.sok sikert és csak őszintén mondel neki hogy hogy hogy jártál az elsővel és kicsit félsz a fájdalomtol legyen nagyon óvatos veled!ha szeret megértő lesz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!