Ha egy lánynak az első alkalomról rossz emlékei vannak (a fiú hozzáállása miatt főleg), akkor az mennyire van hatással a későbbi kapcsolataira?
betudja persze :)
én még talán mindig a csókolozásnál vagyok így,habár az mégsem szex. de akkor is :S
mély nyomokat hagy,de ha találsz egy normális rendes pasit akit TÉNYLEG SZERETSZ és Ő IS TÉGED (itt a hangsuly) aakkor simán ;)
Hát nekem 1. élményem csikló simi volt...Száraz kézzel, durván...Hiába könyörögtem, hogy elég, ez nekem fáj, nem hagyta abba... Mert szerinte a csikló izgatás csak jó lehet...Aztán volt olyan, hogy letepert és ott lihegett a nyakamba én meg ott vergődtem a félelemtől alatta. Na onnantól kezdve rettegtem a testi kapcsolat bármely formájától.
A 2. párom megértő és figyelmes volt és sikerült leküzdenem 1 idő után a félelmem. Az azért még mindig bennem van, hogy szeretek egyenrangú vagy irányító fél lenni az ágyban, hogy mindig uralhassam a helyzetet, ne érezzem "sarokba szorítva", magatehetetlennek magam. Mert attól bepánikolok, megijedek. Szal mindenhez idő és türelem kell, na meg megértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!