Az első elég rossz volt. Ezért félek a másodiktól. Van rá okom?
Szóval tegnap feküdtem le a barátommal először.ő 20 én 18.Figyelmes volt (nem siettünk,volt előjáték,petting), lassan csinálta de nagyon fájt.Abba is hagytuk elég hamar...Legszívesebben sírtam volna annyira fájt.de nem értem miért.Nagyon kívánom őt,szeretem is sokat pettingeltünk...Legközelebb is rossz lesz???
Az egyik ismerősöm azt mondta 1-2 mély lökéssel túl lennék a nehezén,és utána nem fájna annyira...
Pont emiatt a félelemtől fog fájni a második!!!
Túlságosan aggódsz!!!
Ha félsz, hogy újra fájni fog, akkor soha többet nem fogsz lefeküdni senkivel???
Kérd meg a barátodat, hogy előbb az ujját, majd két ujját dugja be, és amikor már ellazultál teljesen, akkor dugja csak be a brét!!!
"Az egyik ismerősöm azt mondta 1-2 mély lökéssel túl lennék a nehezén, és utána nem fájna annyira..." Szerintem ez nem jó módszer. Ha a szűzhártyáőd már átszakadt, akkor a mély lökésekkel több kárt okozna a barátod, mint hasznot. Elérné vele, hogy félj a szextől tudatosan és/vagy tudat alatt. (Utóbbi rosszabb, mert nem tudod irányítani.)
Azt javaslom, hogy a barátod fogja vissza magát. Amikor beteszi neked, az történjen a te sebességedben. Mindig jelezz vissza neki SZÓBAN, hogy mit tegyen: jöhet, álljon le, vissza, megint jöhet stb. ha már bent van, akkor nagyon lassan, nagyon óvatosan kezdjen mozogni benned. Hosszú percekig csak tapogatózzon, te pedig ekkor is jelezz vissza, hogy milyen érzés. Ha jól csinálja, akkor enyhül a szorításod, ő meg majd könnyebben csúszik benned.
A legjobb az lenne, ha Te lennél felül, és úgy irányítanád a dolgot, ahogyan neked a legjobb...
Ha durvul a pasi, könnyebben meg tudod szakítani az aktust, mintha alul lennél és maga alá gyűrne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!