Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem magam rá hogy lefeküdjek vele?
18 éves vagyok a barátom 19.
Másfél éve vagyunk együtt és még nem feküdtem le vele...minden volt azon kívül hogy betegye. A barátom már nagyon szeretné ami érthető, viszont én nem érzem azt hogy szükségem lenne a szexre és nagyon félek attól hogy fájni fog. Amikor próbálkoztunk vele annyira ráfeszültem hogy annyiban maradt...viszont másfél éve váratom és tényleg megérdemelné hogy neki adjam magam, de nem tudom rávenni magam pedig akarom. Mit tegyek? Félek hogy megunja a várakozást és elhagy vagy megcsal amit nem akarok mert nagyon szeretem...
Kérdező szard le ezt a szerencsétlen, agresszív válaszolót.
Szeretek szexelni, szexkapcsolatra jók a hozzá hasonlók, de aztán ezek szoktak sírni, amikor jön valaki, akivel komolyan tervezek és hiszti van, mert le van tojva onnantól. Megtörtént eset... ilyen dühkitörést még sose láttam korábban, amit a volt szexpartnerem művelt, mert szerelmes lettem valakibe, nevetséges.
Éld úgy az életed, ahogy neked jó és ne traumatizáld magad azzal, hogy úgy fekszel le valakivel, hogy nem akarsz, ebből semmi jó nem származna.
24l
"viszont másfél éve váratom és tényleg megérdemelné hogy neki adjam magam, de nem tudom rávenni magam pedig akarom"
Azért nem tudod magad rávenni, mert nem szereted, nincs meg köztetek a kémia 🤷♂️
#11 vagyok, nem nem vagyok szexmániás csak nem vagyok már kisgyerek fejben mint te. Szerinted normális dolog 1,5 évig váratni valakit? 13-14 évesen esetleg de ha "érett"-nek tartod magad akkor rájöhetnél hogy egy kapcsolatban szex is van. Nem, nem csak az kell legyen mert az az együtt töltött időnek csak a töredéke viszont egy elég fontos része. Szegény srác vagy zsebhokizik másfél éve vagy máshol lakik jól nem otthon.
Nyugi, tudom hogy te kötöd az ebet a karóhoz a f*szságaiddal és hidd el egyáltalán nem érdekel viszont ha majd kicsit felnőssz nekem adsz igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!