Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan vegyem magam rá hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem magam rá hogy lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok a barátom 19.

Másfél éve vagyunk együtt és még nem feküdtem le vele...minden volt azon kívül hogy betegye. A barátom már nagyon szeretné ami érthető, viszont én nem érzem azt hogy szükségem lenne a szexre és nagyon félek attól hogy fájni fog. Amikor próbálkoztunk vele annyira ráfeszültem hogy annyiban maradt...viszont másfél éve váratom és tényleg megérdemelné hogy neki adjam magam, de nem tudom rávenni magam pedig akarom. Mit tegyek? Félek hogy megunja a várakozást és elhagy vagy megcsal amit nem akarok mert nagyon szeretem...

2021. máj. 20. 17:06
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
#20 mivel vettem hülyére elárulod?:( istenem sajnálom hogy az idiótább emberekhez jutott el a kérdésem
2021. máj. 21. 17:07
 22/31 anonim ***** válasza:
23%
Nem lennék biztos abban, hogy a válaszolok az idióták.
2021. máj. 21. 21:29
 23/31 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező szard le ezt a szerencsétlen, agresszív válaszolót.

Szeretek szexelni, szexkapcsolatra jók a hozzá hasonlók, de aztán ezek szoktak sírni, amikor jön valaki, akivel komolyan tervezek és hiszti van, mert le van tojva onnantól. Megtörtént eset... ilyen dühkitörést még sose láttam korábban, amit a volt szexpartnerem művelt, mert szerelmes lettem valakibe, nevetséges.

Éld úgy az életed, ahogy neked jó és ne traumatizáld magad azzal, hogy úgy fekszel le valakivel, hogy nem akarsz, ebből semmi jó nem származna.

24l

2021. máj. 21. 21:41
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

"viszont másfél éve váratom és tényleg megérdemelné hogy neki adjam magam, de nem tudom rávenni magam pedig akarom"

Azért nem tudod magad rávenni, mert nem szereted, nincs meg köztetek a kémia 🤷‍♂️

2021. máj. 21. 21:45
 25/31 anonim ***** válasza:
56%
Nőként írtam a választ. Kérdező azzal sincs tisztába, hogy saját maga mit akar, de akik bármi választ írnak neki azok az idióták meg a szex mániások. Senki nem mondta neki, hogy kötelező csinálnia de mit vár, majd az itt jelen lévők fogják megoldani a saját hülyeségét?
2021. máj. 21. 21:47
 26/31 A kérdező kommentje:
#25 mi volt ebben a hülyeség? Szeretném már elveszíteni mivel szeretem a barátomat viszont félek az első alkalomtól és ráfeszülök...azt hittem ez az oldal arra van hogy feltegyem a kérdésem amit normálisan megválaszolnak de ha te hülyeségnek gondolod inkább ne írj semmit:,)
2021. máj. 21. 22:04
 27/31 anonim ***** válasza:
81%
A kérdés még úgy szólt, hogy nem érzed azt, hogy szükséged van a szexre,tehát nem állsz készen. De az oldal arra van, hogy kérdezz de akkor fogad el a válaszokat is. Az első alkalommal mindenki izgul ez normális dolog, de nem várhatsz emiatt a végtelenségig.
2021. máj. 21. 22:20
 28/31 anonim ***** válasza:
57%
Varj nyugodtan még vele és csak akkor menj bele mikor mar nem vagy ugy megfeszulve es 100%ban megbizol a partneredben
2021. máj. 22. 00:21
 29/31 anonim ***** válasza:
13%

#11 vagyok, nem nem vagyok szexmániás csak nem vagyok már kisgyerek fejben mint te. Szerinted normális dolog 1,5 évig váratni valakit? 13-14 évesen esetleg de ha "érett"-nek tartod magad akkor rájöhetnél hogy egy kapcsolatban szex is van. Nem, nem csak az kell legyen mert az az együtt töltött időnek csak a töredéke viszont egy elég fontos része. Szegény srác vagy zsebhokizik másfél éve vagy máshol lakik jól nem otthon.

Nyugi, tudom hogy te kötöd az ebet a karóhoz a f*szságaiddal és hidd el egyáltalán nem érdekel viszont ha majd kicsit felnőssz nekem adsz igazat.

2021. máj. 23. 00:41
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok, miert is lettem lepontozva? XD
2021. máj. 23. 00:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!