Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nekem nem jön be ez a viselkedés?
Van egy lány akivel másfél éve chatelek, beszélgetek, eljárok bulizni, kirándulni stb. Gyakorlatilag legjobb barátok lettünk, közel állunk egymáshoz.
Bár még egyikünk sem mondta ki, mindketten elkezdtünk többet érezni egymás iránt. Sajnos Covidos lett és ezért otthon kellett üljön múlt héten is, ezért nem tudtunk találkozni, de videóhívásban órákat beszélgettünk.
Egy este melltartóban ült le a gép elé, amitől kissé zavarba jöttem, de nem mondtam semmit. Aztán miután beszélgettünk, megürdött és küldött magáról egy fotót a vízben, ahol kivehető a nemi szerve.
Első sorban nem érzem úgy hogy egy pár lennénk mert mint mondtam sosem vallottunk egymásnak szerelmet de még csak nem is csókolóztunk. Ezért nekem ez gyors tempónak tűnik.
Másrészt szerintem nagyon qurvás ez a viselkedés, eddig nem ismertem ezt az oldalát. Nekem nem fér bele a nude-ok küldözgetése, nekem ez túl r'bancos...
Mit tegyek... Beszéljek vele a dologról hogy ha komoly kapcsolatot akar akkor egy kicsit vegyen vissza a magamutogatásból, vagy inkább szép lassan morzsolódjak le és helyeztem magam vissza a hevrr szerepbe, szép csendben?
Annyira szánalmas ez a kettős mérce.
Ha a kérdező küldött volna a farkáról képet és a csaj kérdezne itt, mindenki szidná ezerrel (keressetek csak hasonló kérdéseket), hogy micsoda disznó pasi, perverz, csak a szex érdekli stb stb. Itt meg egy netes qrvát majdhogynem szentté avatunk.
Ennyi erővel az első randi is lehetne rögtön az ágyban, ruha nélkül. Ja tudom, a kis csitri akkor is “tűzről pattant menyecske” lenne, de ha a srác akarna ilyet, az akkor már micsoda szemétláda, csak az érdekli blablabla.
Ja és mióta is “frigid pna” az a NŐ, akinek van annyi esze és tartása, hogy nem neten (ami ugye tudjuk, hogy veszélyes terep) küld meztelen képeket valakinek, akivel EGYÜTT SINCS és nem is beszéltek még erről (mert mikor feltette a kérdést, mèg ez volt a helyzet, nem került szóba ilyesmi)?
51
Köszönöm szépen az értelmes választ. Jó a meglátásod 😊
Nem kettős mérce. Almát nem lehet a körtéhez hasonlítani. A biológiai szerepek különbözőségéből fakadnak a társas szerepek különbségei.
Egyetlen utód létrehozásához 9 hónap (a gyakorlatban sokkal több) időre van szükség a nő és 5 percre a férfi részéről. Az egyéb macerákról nem is beszélve. Az utódnemzésben a nő az értékes erőforrás, amiért a férfiak versengenek. A nő érdeke, hogy csak a legrátermettebb, legerősebb férfi nemzzen neki utódot, mert erősen korlátos az általa kihordható utódok mennyisége. A férfi érdeke, hogy minél több nőt teherbe ejtsen.
Erre lehet mondani, hogy barbár meg állati, de attól még ez van belénk kódolva az evolúció által, és ebből érthetjük meg a nemek eltérő viselkedését.
Csúsztatod és félremagyarázod azt ami eddig elhangzott.
A csaj nem direkte a pnájáról küldött fotót, és szó sem volt arról hogy frigid pna az akinek van tartása!
Amúgy meg:
1. A kérdező megkapott minden infót ahhoz, hogy dönteni tudjon. Azaz ez egy 18 éves csajnál abszolút értékben nem gáz. Ha viszont a kérdezőnek nem jön be hát keressen olyat aki megfelel! Viszont helyette mi nem dönthetünk.
2. Szerintem a kérdező nem tanácsot jött kérni, hanem igazoltatni akarja saját , kissé prűd hozzáállását.
3. Ha a kérdező undorodik a csaj, amúgy átlagosnak tekinthető szexualitásától, döntse el, hogy engedelmeskedik az ellenérzéseinek vagy megküzd velük! Ér e annyit a csaj, hogy megéri....
Azért mert a csaj szexualitása átlagosnak tekinthető.
De ha te realizmusnak szeretnéd értékelni akkor tedd azt!
Mint mondtam nem dönthetünk helyetted.
De a csaj nem tett semmi olyat , amin nem lehetne átlendülni.
Döntsd el mi éri meg jobban!
56
Átlahos? Lehet. Lehet hogy ma a qrvás viselkedés átlagnak számít már...
Nekem nem éri meg egy ribi... Vagy egy felelőtlen könnyűvérű kiscsaj...
Épp ezért akarom hétvégén megbeszélni vele
Úgy csináltok mintha egyből ezzel kezdte volna a csaj. Másfél éve!!! várja hogy tortenjen mar valami! Egy ribi nem vár ennyit..
(Mellesleg a koztudatban itt M.o-n meg amcsi filmek (pl homelandben is es a csavo meg orul neki) miatt ez ugy van eloadva hogy ez milyen vagany bátor csaj az ilyen nem pedig a szűzies csajok vannak ertekelve mint mondjuk elvileg torokorszagban.
engem is meglep egy ilyen reakcio habar sose kuldtem ilyet mert gatlasos vagyok de masfel ev talalkozgatas utan mar lehet biznek annyira a csavoban hogy nem tovabbitja..
Szerintem megbizhatonak is tart mert ilyen erkolcsos vagy de azt nem gondolta hogy erkolcscsősz.
Amugy meg ja, ha a csaj igy felkinalkozik az nem szokott jol elsulni (vadászösztön miatt)
Szoval szerintem nem lesz ebbol mar kapcsolat viszont o se kuld ilyet tobbet:D
Másfél éve együtt lógsz vele!
És ennek alapján leqrvázod?
Ez van!
szerintem igy is jatszottal az erzeseivel hiszen masfel evig hulyitetted mert ha tetszett volna neked akkor kezdemenyezel max féléven belul mondjuk ,ehelyett baratzonaval raboltad az idejet ami max ugy lett volna oké ha ezt letisztazod. de akkor meg nem szorakoztatott volna hanem vége szakad. Felreertette a programokat randinak hitte, most meg kifogasokat keresel hogy 'lemorzsolodhass' de amugy igen ez tulzas volt tole ha még csok se volt.
Amugy nekem is volt egy ilyen 'baratom' neha ugy tunt hogy tetszek neki en meg kis csitrikent beleéltem magam ő meg csak unatkozott es azert irogatott meg lelkiszemetesladanak tartott..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!