Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, ha nekem nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nekem nem jön be ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel másfél éve chatelek, beszélgetek, eljárok bulizni, kirándulni stb. Gyakorlatilag legjobb barátok lettünk, közel állunk egymáshoz.

Bár még egyikünk sem mondta ki, mindketten elkezdtünk többet érezni egymás iránt. Sajnos Covidos lett és ezért otthon kellett üljön múlt héten is, ezért nem tudtunk találkozni, de videóhívásban órákat beszélgettünk.

Egy este melltartóban ült le a gép elé, amitől kissé zavarba jöttem, de nem mondtam semmit. Aztán miután beszélgettünk, megürdött és küldött magáról egy fotót a vízben, ahol kivehető a nemi szerve.

Első sorban nem érzem úgy hogy egy pár lennénk mert mint mondtam sosem vallottunk egymásnak szerelmet de még csak nem is csókolóztunk. Ezért nekem ez gyors tempónak tűnik.

Másrészt szerintem nagyon qurvás ez a viselkedés, eddig nem ismertem ezt az oldalát. Nekem nem fér bele a nude-ok küldözgetése, nekem ez túl r'bancos...

Mit tegyek... Beszéljek vele a dologról hogy ha komoly kapcsolatot akar akkor egy kicsit vegyen vissza a magamutogatásból, vagy inkább szép lassan morzsolódjak le és helyeztem magam vissza a hevrr szerepbe, szép csendben?

2021. márc. 16. 13:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%
Na beszéltél már vele?
2021. márc. 18. 11:47
 42/65 A kérdező kommentje:

41

Igen. Most normálisan beszélgettünk el, én mondtam neki hogy többet érzek iránta, mire mondta hogy ő is. Kérdőre vontam a viselkedéséért, de akkor azt válaszolta, hogy ez neki teljesen belefér és el várná tőlem is.

Mondtam hogy akkor egyelőre próbáljuk tisztázni magunkban a határokat és értékeljük újra a kapcsolatunkat, mert nekem nem fér bele ez a viselkedés, én nem kedvelem a magamutogatást és a felelőtlen viselkedést.

Kissé kínosan váltunk el, de hétvégén már ki szabad jöjjön a házból és megbeszéltük hogy találkozunk.

2021. márc. 18. 11:52
 43/65 anonim ***** válasza:
62%

Nem kell ezt túl lihegni!

10 év múlva már be fogod látni, hogy nincs ebben semmi rossz.

Fiatalság bolondság: szeretné szorosabbra fűzni a szálakat.

Döntsd el hogy szereted e! Ha igen akkor hajrá. Később úgy is minden kiderül. Soha nem mehetsz biztosra.

2021. márc. 18. 12:02
 44/65 anonim ***** válasza:
36%

Ne te aggódj az erkölcseiért. Nem az apja vagy.

Minden nőnek joga van rá, hogy megdugják. Egy mentséged van: ha olyan randa, mint egy busz, és nem áll fel rá.

2021. márc. 18. 12:08
 45/65 A kérdező kommentje:

43

Nem látom be, mert ez igenis rossz. Nem normális és nem felelősségteljes dolog meztelen képeket küldözgetni.

10 év múlva épp ő fogja belátni, hogy nem normális amit tett és nem is helyes.

2021. márc. 18. 12:49
 46/65 anonim ***** válasza:
82%

Nem egy idegennek küldte, hanem neked akivel éppen az intimitás küszöbén áll.

Amúgy ha taszít a meztelenség... ugye tudod hogy az a te problémád és nem az övé. Mert nekem a szavaidból ez jött le.

2021. márc. 18. 12:52
 47/65 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként szűz vagy?

Nem ez a gond?

2021. márc. 18. 12:53
 48/65 A kérdező kommentje:

47

Nem, nem vagyok.

Ha az is lennék, az miért lenne gond? Az a gond qrvásan viselkedett és meggondolatlan, felelőtlen dolgot tett. Tudtommal egy szerelmi vallomást enm így kell intézni (már ha azt akart).

2021. márc. 18. 12:55
 49/65 anonim válasza:
82%

Hidd el! Még mindig jobb egy tűzről pattant menyecske, mint egy frigid pna akit csak a pénz és a menőzés érdekel.

Abba belegondoltál már, hogy ha kapcsolatban lesztek akkor dugni is fog veled? Akkor az nem lesz qrvás? Azt a betyár mindenit!

Döntsd el! Csak nehogy megbánd!

2021. márc. 18. 13:04
 50/65 A kérdező kommentje:

49

Nem attól férfi valaki hogy mindent megdug ami mozog. Egy férfi attól férfi hogy van felelősségtudata maga iránt és a családja iránt.

50

Kösz, de nem kell.

Csak úgy nem fekszem le senkivel sem, pláne nem qrvákkal.

2021. márc. 18. 13:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!